kitapkurdu Kızlar iyi günler. Randevuma daha çok var ve devlet hastanesi olduğu için doktorla da iletişim kuramıyorum. Ödemlerim artmaya başladı 31+2 olduk. Magnezyumu 2 tane içsem olur mu acaba bi sabah bi akşam. İçen var mı
3babyannesy kitapkurdu 33+2 artık 1 haftadır topalliyorum o yüzden bende bugün 2 kez içtim post acip soracaktm senin yazıyı gördüm, 20haftadan beri günde 1 içiyorum iyiydim ağrı yoktu ama artk kalkarken yürürken normal değilm ağrı çok ilk kez 2 içtim byle devam edecm
Sevvl kitapkurdu benımkıde içebilirsin ağrı vurdukça demişti ama başka ilaç kullanmam hamılelıgın kanın herkesın farkıdır canım bize sorarak olmaz
kitapkurdu 3babyannesy benim ağrılarım yok ama ödem çok rahatsız ediyor ya bir de tek taraf şişiyor nedense. Annem de öyleymiş. Ben de bugün bi deneyeyim
3babyannesy kitapkurdu magnezyumun ödem attığını doktorunuz mu dedi, ödemelerim benimde çok ama doktor sudan başka birşey atmaz tuzu kes dedi bide, kramp tutulma ve kasılmalar için verildi bana magnezyum takviyesi 20haftadan sonra
Selisscee kitapkurdu benim bel ağrılarım çok oluyordu doktorum 19.haftadan sonra gunde 2 tane ye çıkarttı rahatladım şu an 2 tane içerek devam ediyorum
kitapkurdu Selisscee ben de içeyim ya ağrım olmuyor ama uyulmalar falan oluyor diyince ödemdendir demişti
KeremikoBayky kitapkurdu benim kasık batmalarımın arttığı zamanlarda ve gece bacak kramplarını çok yaşadığım dönemlerde (ilk 2 trimester için konuşuyorum) kalsiyum magnezyum takviyemi (nbl ostea formula) günde 2 tükettim.
kitapkurdu KeremikoBayky bende öyle şikayetler yok. Sadece ellerim uyuluyor dedim ödemdendir dedi yazdı. Günde 1 kere. Ama o zaman bu kadar gözle görülür değildi. Şimdi arttı
Acbucocuk kitapkurdu bana doktor 2ye cikarmisti bacak agrilarim dayanilmazdi uykudan uyandirip aglatirdi sabaha kadar o yuzden sakinca olcagni dusunmuyorum ama iste hangi ilac kac ml bunlarda önemlidir yani doktorunuza aslinda sorsaniz yine
Gorkim İki kere içenler kaçlık bnm bacak ödemlerim fazlalaştı içtiğim 400lük 2 tane içsem 800 olcak çok gelir sanki
3babyannesy Gorkim kramp ve ağrılar için içiyorum ben ödem için ilk kez duyuyorum onla alakası varmı magnezyumun ki
Nuraysss kitapkurdu magnezyum ödemi önlüyor mu ilk defa duydum. 18. Haftadan beri iki defa içiyorm canm 37 ye kdr o şeklde önerdi doktorm serklajlıym riskli gebelk başlarda ishal çok oldu sonra alıştı bünye. Ama ödemimde oluyordu hep
3babyannesy Nuraysss al bendende o kdr ağrı kramp için kullanyrm şuan burda okudum ödem için icildigini
kitapkurdu Nuraysss doktora uyuşma oluyor ellerimde diyince ödemdendir diyip yazdı. Daha önce de ödeme iyi geldiğini biliyordum
Gorkim Ahsenimveben bnm de haftaya kontorlüm var doktoruma sorayım bi 800 dokunur mu olmadı bende sabah akşam içerim bileklerim oralar şişiyor baya
kitapkurdu Betulll1996 doktora ellerimde uyuşma oluyor diyince ödemdendir dedi ve yazdı. Daha önce de biliyordum iyi geldiğini. İnternetten bak istersen. Gerçi prospektüste de yazıyor