Kahyaasena kitapkurdu ben de hiç kilo almıyorum ne yesem bebeğe gitmiş benimde ayakalrim şişmeye başladı magnezyum falan verdi ama günde bir defa
Bngsrp 3babyannesy evet ödeme etkisi varmış bana da doktorum dedi günde 2 kez icebilirisin ama ishal yapabilir diye uyarmıştı benmde vajinal ağrım ve ödemim.cok fazla
Simya EsenCebeci yoo doktor öneriyor aksine 2 kez ic diye üstelik riskli gebelerde de 2 kez ic diyorlar önermese neden ic desin
Lokumum9593 kitapkurdu 37. Haftadayim ben hap olarak kullaniyorum sabah 1 aksam 1 al bacaklarinin agrisi yogunlastiysa dedi. Onceden gunde 1 kullaniyordum simdilik doktora sormadan 2 ye cikarma bence ne olur ne olmaz.
kitapkurdu Lokumum9593 2 gündür bacak ağrısından ölüyorum acile bile gittim serum takıldı sadece ve ağrı kesici verildi. Asla kadın doğuma yönlendirmediler. Ah ah bir özel hastane olsa böyle mi olurdu. Ben de mecbur 2 ye çıkardım içiyorum. Ama benimki suyla içilen. Bu cuma randevum var. İnşallah bir çözüm bulunur yoksa ağırmaya başladı monteden ağlıyorum
Lokumum9593 kitapkurdu cok gecmis olsun, ozelde de istenmeyen gereksiz bir ton testle bogusabiliyorsunuz para tuzagi diye cok iyisini bulmak lazim. Bence doktorundan memnunsan ozel devlet asla fark etmez.dozu ikiye cikarmak rahatlatti mi?
kitapkurdu Lokumum9593 en azından direk doktora çıkabiliyordum özel olunca. Şimdi el mahkum. Doktorumdan memnunum ama sezaryen olucam dikişleri nasıl bilmiyorum çok kafamı kurcalıyor. İlk ameliyat izim kayboldu yine aynı şekilde olur mu diye düşünmeden edemiyorum. Çok şükür bitti ağrılarım tekrar teke düştüm. Ağrıdıkça içerim artık
Betulaa Ben günde 1 alıyordum doktoruma krampları devam ettiğini söyleyince günde 2 ye çıkardı. Ama kadın doğum randevunuza vakit varsa sağlık ocağına gidip sormak mantıklı olur değerinizi bakar belki önce