ilkimbebee Edolili hamile olmadan önce çay bagımlısıydım ne yazık ki çaydan tiksindim içemiyorum. Kahvaltıda ayran meyve suyu içiyorum öglen bi Türk kahvesi akşam da nescafe içerek günü kapatıyorum
mayaden ilkimbebee ya bende öyle evde okulda sürekli çay içiyordum şimdi tiksindim ama ben kahveden de tiksindim 😌
Edolili ilkimbebee kahveyi haftada 1 neskafeyi çok uzun zamandır içmiyorum ama siz yazınca canım çekti bugün içeceğim 😊
Edolili Zeynep117 Bugün fazla çay tüketimi bebekte gelişim geriliğine neden olur yazısını görünce endişelendim bende doktoruma soracağım kontrolümüzde
Zeynep117 Edolili fazlası tabiki de zararlı sadece bebek için değil insan sağlığı açısından da zararlı ki ben normalde kansızlık yaşayan biri olmama rağmen çok demli olmamak kaydıyla çay tüketimimi hiç kısmadım 😅
Sulte Edolili normalde çok çay içen biri değilim biri yanımda olursa demlerim ama hamile kaldım kalali canım istiyor içiyorum eskiden çok kahve içerdim şimdi çay içiyorum kahvaltıda 2 3 tane akşamları 2 3 tane falan
catandgirlmom Edolili bende normalde çay içmezdim ama bazen canım resmen kokulu kokulu tomurcuklu bergamotlu çay çekiyor aynı sizin gibi içiyorum 😊 doktorum 1-2 fincan demişti bazen geçtiğim oluyor ama nadir yani
laviniamom01 Zeynep117 ayy ne güzel ben şampuandan bile tiksindim ya kocamın kokusu inanılmaz rahatsız ediyordu evimin kokusu falan onun için annemlerde kalıyorum