Nurkcy Edolili Ay ben çay sevmezdim çay içer oldum canım çay içmek istiyor sabah ve akşamları içiyorum valla.. inşallah zararı yoktur 😏
Edolili Nurkcy ben fazla çay tüketimi bebekde gelişim geriliğine neden olur diye bir yazı okudum ve endişelendim sizlere sormak istedim , çayı fazla tüketip sorun yaşamayan annelerimiz var 😊
nadrun Günde bir alt yedi bardak içiyorum sabah kahvaltı kahvaltı sonrası keyif çayı 😂 akşam keyif çayı derken baya oluyor ama bu dezen hamilelikten öncede böyleydi şimdi dahada canım istiyor yinede frenliyorum kendimi
Edolili nadrun Hamilelikten önce bende çok içiyordum ama şuan 3, en fazla 4 bardakla sınırlandırdım zararı var mı yok mu bilgim yok
Aaslgryzb Hamileliğimin başından beri ne çay ne kahve içtim 😞 doktor 1 bardak cok açık icebilirsin dedi öyle cay mi olur hiç içmem daha iyi dedim dogurunca ikisini aynı anda yapıp icesim var 🤭
Edolili story Ben hep severdim ama hamileliğimde de vazgeçemedim 3 bardak içiyorum bazen oturma olunca fazlalaşabiliyor😂
Edolili Lavinyaa8 Fazla çay tüketiminde bebekde gelişim geriliği gibi bir yazı okudum aklım karıştı benimde
Lavinyaa8 Edolili benimki önden gidiyor bir hafta kadar 6 çay bardagi içiyorum en fazla ama cay ictiysem kahve içmiyorum öyle dengeliyor herhalde
femme Edolili içeçek tuketmıyorumm dıyebılırım aslında çay kahve kola falan ıcmıyorum sadec ayran sut o kadar 😊cok nadır annmlere gıdınce cay ıcıyorlar benım cayım cokcokcokcoook acık ona cay denemez bıle :D eşlık edebılmek ıcın annem de oyle dolduruyor 😊
Joymommy6 Edolili bu aralar çaydan tiksindim. Ama çoookk bağımlıydım sabahtan akşama içiyordum. Şimdide içerimde yanında şekerli şey olmadan içemiyorum. Son zamanlarda şekerli bi şey yediyimde çok kötüleşiyorum. 25 haftalığız
Halimbey Edolili bunu elimde çayımla okudum içiyorum abartmadan çay kahve sonuçta insaniz bizde canımız çekiyor keyif yapmak istiyoruz
Edolili Halimbey fazla çay tüketimi bebekte gelişim geriliğine neden olur diye bir yazı okudum o yüzden endişeliyim tüketim konusunda 🤷🏻♀️
Zeynep117 Edolili bende aynı senin gibiyim kahvaltı da bir fincan içiyorum akşamları da eşimle en fazla iki fincan bende küçük bardak kullanamıyorum ama çok şükür kansızlık ya da demir eksikliği falan yapmadı bende 35. Haftamdayım
Edolili Zeynep117 Çok abartılı değil çay tüketimim ama insan korkuyor en ufak kötü bi ihtimali bile sorguluyor🤷🏻♀️
Zeynep117 Edolili yani bu zamana kadar doktorum da hiç çay kahve içme demedi herşeyi kararında tüketebiliyorum
Edolili Zeynep117 Bugün fazla çay tüketimi bebekte gelişim geriliğine neden olur yazısını görünce endişelendim bende doktoruma soracağım kontrolümüzde