AngelKalkan Edolili ben çayı çok severim baya da tüketiyorum su an kontroller de sıkıntı yok umarım bişe olmaz .
laviniamom01 Zeynep117 ayy ne güzel ben şampuandan bile tiksindim ya kocamın kokusu inanılmaz rahatsız ediyordu evimin kokusu falan onun için annemlerde kalıyorum
Edolili laviniamom01 Eşten tiksinme duydum ama gerçekten var mı diye şüphe ediyordum , eşiniz etkilendi mi bı durum hem size hem eşinizin umarım hemen atlatırsiniz
laviniamom01 Edolili ay kokusu geldikçe nefret ediyordum ama yanı zaman da ağlıyordum çok kötü olmuştum ve şuan düşük riskim olduğu için annemlerdeyim yani oluyor ama çok anlayışlı sağ olsun çok anlayışlı karşıladı
Lavinyaa8 Edolili benimki önden gidiyor bir hafta kadar 6 çay bardagi içiyorum en fazla ama cay ictiysem kahve içmiyorum öyle dengeliyor herhalde
Edolili Lavinyaa8 Olabilir yani bilemiyorum o yazının gerçeklik payı var mı ondan da emin değilim . Çayı çok tüketip sorun yaşamayan annelerimiz de varmış
Liliales Edolili ben de içiyordum sizin kadar ama sonradan çarpıntı yaptı şimdi günde bir bardak açık çay içiyorum ya da hiç içmiyorum. Kahveyi de tamamen bıraktım çarpıntıdan sonra
1anne2bebek__ Edolili sende bendensin😄çay içmesem sanki vücut çay istiyor gibi geliyor. Sabahları içerdim 3 bardak falan şimdi bi tane içiyorum. Akşam da demlesem içiyorum napim 😂kahve aramam ama çay başka😅hamile olmasam koy önüme demliği içerim yavaş yavaş 😀
Blueangel5 Edolili bunu mu sayıyorsunuz kızlar ya valla ekstrem bir durum yoksa çay içmişim ayran içmişim ne fark eder.