Maviboncuk52 defneveannesii_ tamamlayıcı sağlık sigortası kullanıyorum ücretli gittiğimde 2 hafta önce 390 tl idi zam gelicek diye biliyorum
Gulooo Aynurkrm Aynurkrm ben özel muayneye gidiyordum ücreti çok fazla geldi 34 haftadayım mecbur değişiklik yapıcam😔.. Can hastanesşbe giden var mı güncel doğum ve muayene ücretini bilen
Zeynep_Defne Gulooo Can hastanesi doğum 15.500 hazirana kadar bu fiyatmış,sgklı muayene ücreti de 700 lira olmuş.güncel fiyatları
Gulooo Aynurkrm Aynurkrm ben wp bilgi hattına sordum İbrahim egemen bey için muayne 565 TL dediler doğuma bişi demediler
Gulooo Yncrno irfan beye ekol de söylüyorlar siz sada da doğum yapıcaksınız sada da bulunuyor mu irfan bey bende ona gitmek istiyorum ama ☺️irfan bey bi orda bi burda diyolar
Yncrno Gulooo irfan bey Ekol atasehirde muayene yapıyor. Ekol dogum hastanesi açılana kadar dogumlarini Ekol sada da yaptırıyor. Sada yi da Ekol aldığından orada oluyor tüm dogumlari.
Gulooo Yncrno anladım şimdi valla aydınlsttınız beni teşekkür ederim 🙏☺️o zaman muayne ekol de doğumu diğeri açılana kadar sada da
Gulooo Buseelif23 egemen bey de doğum ücretini sordunuz mu bikginiz var mı gakşba bende ona geçiş yapıcam
Buseelif23 Gulooo Sordum bize 12 binden yardımcı olurum dedi size ne kadar söyler bilmiyorum yeni fiyat 14 bin dedi ama sonuna kadar hak ediyor çok iyi bir doktor
Gulooo Aynurkrm bende randevu aldım İbrahim egemen beye gidicem, memnun musunuz peki nasıl ilgisi alakası kaç haftalıksınjz 🙏
Gulooo Buseelif23 ama siz sürekli hastasıysanız size uygun demiş olabilir ben 34 haftadayım randevu aldım pazartesi öğrenicem inşallah bize de 12 der 🙏