Merve-Muhammed Ilayda01 bence hemişiireler de kaba , geçen verdiğimde, kimyasaldı telefonda verdiler bilgileri şimdi vermiyorlar
Zeynepozcan Merve-Muhammed ben e nabızda iki gün göremeyince sağlık ocağını aradım direkt söylediler sonucu
ebrarmom08 Merve-Muhammed elime sonuç barkodu veriyor doktor kan alçak kişiye vermem için bende fotosunu cekiyorum halk sağlığı diye giriyorum verdiği barkodu giriyorum bakılıyor sonuca 😊
Merve-Muhammed Ilayda01 sağlık ocağını, normalde gitmiyorum o doktora, sadece kan vermek için gittim. Özelde çok yüksek fiyatlar istediler o yüzden sağlık ocağjna yaptırdım ama daha yaptırmam
Ruhsuz Keşke kan alınan tüpün üzerinde ki barkod numaralarını alsaydınız ,akşamına hemen öğrenirdiniz,ben verdim kan akşama e nabıza düştü
Minikmucizelere Merve-Muhammed her ilde farklilik gosterebiliyo sanirim bizim burda ertesi gün sabah düşüyo
Deletedmom_78 Merve-Muhammed selam bulunduğunuz ilin il sağlık müdürlüğü sitesinde aşağılarda veya pralarda biyerlerde labaratuvar sonuçları yazıcaktjr ordan görebilirsiniz