Merve-Muhammed Merhabalar, Sağlık Ocağında verilen kan tahlili e-nabıza ne zaman düşüyor bilgisi olan var mı?? Telefon ile sonucu söylemiyorlar malesef 🙄
NobleMom Merve-Muhammed bizim burdaki sağlık ocağında sonuçlar e-nabıza düşmüyor. Kanları gönderdikleri laboratuvarın internet sitesini ve bi şifre veriyorlar. Sabah verdiğim kanın sonuçları akşam verdikleri siteye düşüyor. Başka yerlerde nasıldır bilemem
minikmucizeemaak Merve-Muhammed benfe dabah 9.5 gibi verdim canım akşam üstü düşer diyorlsr doktor yarın gel dedi 11 gibi bekliyorum
Merve-Muhammed NobleMom bana öyle birşey söylemediler , enabıza da henüz düşmedi. Çalıştığım için gidemedimde. Sinir oldummm
Merve-Muhammed minikmucizeemaak bana da telefonda az önce gelmeniz gerekir veya enabızı bekleyin dedi
minnakannesi08 Merve-Muhammed enabızdan da görülüyor canım ama doktorun enabiź sonucunu açması gerekli yoksa düşmüyor malesef
Ilayda01 Merve-Muhammed bugün sabah verdiysen yarın sabah cikmis olur kuzum e nabizdan gorursun çalışıyorsan yada doktorun numarası varsa rica et sana kod versin o kodla labarutuardan bak
Merve-Muhammed Ilayda01 dün sabah verdim henüz düşmedi, tekrar arayayım bari kod için, etik değilmiş telefonda bilgi vermesi🙄🙄
Ilayda01 Merve-Muhammed benim doktorum hafta sonu da olsa ararsam hemen açıp beni bilgilendiriyor doktorunuz biraz kaba yapıcı olabilir ama düşmesi lazım dün verdiysen sabah düşüyor çünkü
Zeynepozcan Merve-Muhammed ben e nabızda iki gün göremeyince sağlık ocağını aradım direkt söylediler sonucu
Ilayda01 Merve-Muhammed sen doktoru mu aradın saglik ocagini mi ben kendi doktorumu ariyorum öyle zamanlarda doktorum yardımcı oluyor
Merve-Muhammed Ilayda01 bence hemişiireler de kaba , geçen verdiğimde, kimyasaldı telefonda verdiler bilgileri şimdi vermiyorlar
Merve-Muhammed Ilayda01 sağlık ocağını, normalde gitmiyorum o doktora, sadece kan vermek için gittim. Özelde çok yüksek fiyatlar istediler o yüzden sağlık ocağjna yaptırdım ama daha yaptırmam