minikmucizeemaak Minikmucizelere Tabiki canım edeceğim umudum yok ama hiç ummadığım anda mucize olur inşAllah
minikmucizeemaak Minikmucizelere belirtilerim var hemde çok ama idrarda negatifi görünce diyorım ki herhalde psikolojik
Minikmucizelere minikmucizeemaak canim idrar testinde cikmamistir belki kanda cikar yada şey olabilir geç dollenme falan iyi düşün iyi olsun🙂 güzel haberlerini bekliyorum
Aysll33 minikmucizeemaak canım e nabiza düşüyor zaten ordan bakabilirsin ben hep ordan takip ediyorum
minikmucizeemaak Minikmucizelere İnşAllah canım zaten negatif görsem de 10 15 gün daha bekleyeceğim doktor için geç döllenmeden 14. 15. Günde pozitif görenler varmış Rabbimden ümit kesilmez
_almirasmom minikmucizeemaak kan verdınız tüpüm ustunde barkod numarası yazıyor onu aldıysanız ınternetten bakabılıyonuz
Minikmucizelere minikmucizeemaak canım bese kadar cikmazsa yarina kalir doktor onayi gerekiyor ya doktorda beste gider inşallah düşer yarim saate
Minikmucizelere minikmucizeemaak büyük ihtimal yarina kaldı canım sen genede arada bak bakalım Evet ya bende hep pişman oluyom sağlık ocağına gittigime yakin diye oraya gideyim diyom dusmuyo bazen sisteme sinir oluyom
minikmucizeemaak Minikmucizelere ben bütün hepsini yaptırayım bide emin değilim boşuna para vermiyim dedim ama versem daha iyiydi çoktan sonuç öıkmıştı