Dlnkle evet başka şansım ve yumurtam hiç yoktu zaten 3 tane toplanabildi :(

mucizemm_ canım ilaçlardandir şimdi en az 10. Gün kan vermen gerekiyor.kaset testler tüp bebekte kesinlikle doğru sonuç vermiyoru çünkü son gün dahi olsa ilaçları kullanmaya devam ediyoruz

Canlarım bu süreçten geçmiş biri ve ikiz lerimi bekleyen biri olarak dua ediyorum hepinize Allahım nasip etsin inşallah .inşallah hepinizinki olumludur .

Nlnr_anne inşallah çok teşekkürler dualarınıza çok ihtiyacımız var💕

Hnd3535 kan testinde pozitif olup idrarda negatif görenler var umutsuzluğa kapılma lütfen kan testinde güzel haberlerle inşallah 🤲🌸

Benim 5. Gün embriyosuydu 8.gun gece test yaptım silik çıktı hemen gidip kan verdim 93du
          Şimdi 23 haftalik olduk
          Darısı başınıza kizlar🙏

hatice-almila aminn inşallah rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🤲🌸

Hnd3535 ayyy çook sevindim bende transferin 8.günü mü ne dayanamayıp test yapmıştım pozitif çıkmıştı şu an 36 haftalığız merak etme kanda da çıkıcaktır sonuç olmasaydı net tek çizgi çıkardı beta değerlerin de inşallah düzenli artar ve serüveniniz başlar❤️

Hnd3535 ayy çok sevindim kızlar olursa hepimiz aynı haftaları takip edicez çok heyecanlı hepimize sağlıkla nasip olsun 💕