Bugün 6.günüm transfer sonrası hafif silik çizgi var kullandığımız ilaçlardan kaynaklanmıyordur dimi🥺
3 gün embriyosu 6.gün hafif silik çizgi
Bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi 😌
Bu sorunun cevabını çok araştırdım çünkü benim de 3. Gün embriyosu ve 6da böyle silik çıktı sonra her sabah tekrarladım ve giderek koyulaştı. Yine de kanda görmeden içim rahat etmeyecek ama ilaçların bu testler üzerinde etkisi olmadığı yazıyor okuduklarımda. Umarım ikimizin de bebişleri tutunmuştur🥰
Eddiee tüp bebek transferi değil mi inşallah ikinizin de bebisleri tutunmustur çok yakın arkadaşımda transfer oldu Çarşamba günü kan verecek ama zor sabrediyor test yapmamak için inşallah onunda tutunmustur bebisleri 🤲❤️😍
Eddiee ayy maşallah hayırlı olsun bence ikinizin de mucizeleri tutunmuş masallah sağ salim kucağınıza almak nasip etsin rabbim😍
keremalya1724 çok teşekkürler güzel dileklerin için inşallah arkadaşının da bizim de tutmuştur. Allah sabır versin ama cidden çok zor bana da pazar günü olmak bilmedi. Güzel haberlerimize ve bebeklerimize sağlıkla kavuşalım inşallah 💕💕
keremalya1724 amiiin çok amiin
Eddiee ayy hadi amin inşallah dondurulmuş transfer oldum hayır sadece kan sulandırıcı ve fitil kullanıyorum birde bant 🙏
Eddiee maşallah transfer günü dahil 9.gün mü 🥰
Dlnkle benim tek 3.gün