Gekon1710 Serii 38+4 cidden durdu zaman geçen haftaların aksine ne ağrı ne sızı ne sancı 🤦♀️ gel dedikçe dur anlıyor sanırım bende keyfini çıkarmaya çalışıyorum ama ne mümkün sanırım sıkıldım artık😩 uykumda ağırlaştığına göre depresyon mod10 😒🤯🤪
Serii Gekon1710 valla şu durumda hiç bişeyin keyfi yok 😂 kaka temizlemek istiyorum ben 😁😁 kusmuk bulaşsın dört bir yanıma 😁😁😁 cidden kafayı bozduk iyice 🤦🏼♀️
Gekon1710 Serii uykusuzluğa alışmak istiyorum bir an önce lohosa bölümü de geçsin hemen 😂😂 çok mu şey istiyorum
Gekon1710 Serii her gören doğurdun mu? Yuttun mu çocuğu niye çıkarmıyon diye soruyorum böyle saçma sorulara maruz kalıyorum😂😂
Serii Maviss yaaaa 😣 son 9 kaldı diyor program eğer çarşamba doktorum sezaryen demezse beklicez 41 lere kadar desene 😁
Maviss Serii orası belli olmaz şafak 7 bende Çarşamba gidince gorcem bende bakalım ne diyecek çatı muayenesi mi yapar yoksa ultrason a mi koyar yada kesin kesin nst yapıp evemi gönderir bilemiyorum yani
MeltemUar Serii benim de son 9 geçmiyor geçmiyor 🤦🏻♀️Benim göbek deliği aşağı bakıyor ama bakalım hayırlısı 🤔