Serii Ygmr0334 olsun benim için hiç darketmez bebeğim sağlıklı olsunda 🤗 bzim de artık sabrımız azaldı gelsin istiyorum artık 🤗
Serii Zeynepizzettin kız o daha iyi en azından 😂 ben gerçek sancı zannediyorum dün zor tuttum kendimi hastaneye gidecektim az kalsın 😂
Ygmr0334 Serii 39 a gir kontrollerinde zaten alttan muayene sık sık yapıyorlar tetikliyor muayeneden gelince yürüyemiyorsun bile adım adım anca doğurunca hiç bisi kalmıyor tabi
Zeynepizzettin Serii salı gunu kontrolum var doktorum da hastane degıstırcek olmadı sunı sancı vercek
Babydr Serii canım hiç bişey yok valla bebeğim aşağıya bile dönmemiş kafası yukarda ve midem yanıyor nefes alamıyorum bana doktorum haftaya perşmbe randevu verdi ogün bakıcak dönmemişse sezeyanla alıcakmış 39. Haftada alıcak
Serii Ygmr0334 çarşamba kesin gel dedi doktorum o zaman alttan bakcak sanırım 36 da usg ile baktıktan sonra çatına da bakim dedi baktı çok uygun değil dedi aceba diyorum açılma olmuş mudur normal yapabilir miyim biraz da canım ona sıkkın
Serii Babydr son gün dönen bile var umudunu yitirme canm hem sezaryen de olsa korkma hayırlısı olsun inşallah