Maviss Serii orası belli olmaz şafak 7 bende Çarşamba gidince gorcem bende bakalım ne diyecek çatı muayenesi mi yapar yoksa ultrason a mi koyar yada kesin kesin nst yapıp evemi gönderir bilemiyorum yani
MeltemUar Serii benim de son 9 geçmiyor geçmiyor 🤦🏻♀️Benim göbek deliği aşağı bakıyor ama bakalım hayırlısı 🤔
YagizAsyaMom Serii bir @Baharun2 vardı doğuramayan o doğurdu içimde de sen varsın hep merak ediyorum bakıyorum doğurdu mu diye de 🤔 bugün ne tık yok anlaşıldı 🤧🤣
Serii YagizAsyaMom yaaaaa 🤗🤗 teşekkür ederim 😘😘 gelmiyor ay naptıysam olmuyor 😁 çarşamba doktora gidecem sezaryen dicek diye düşünüyorum bu hafta gelsin ya 😑😁😁
EsraDabakzkal Ürün bir güzel temizlik yaptım kapı pencere oh mis oldu her yer 😅 38+2 oldum belki bu gece sancılanırım da Doğum başlar 😂 bebişlerimizin geleceği vakit belli aslında kızlar bizimkiler boş çaba ☺️
YagizAsyaMom Serii şu an içeride birisi etimi çekiyor gibi canımı yakıyor bu çocuğun haraketleri ya normal mi bunlar sence 🤔🤧
DilekArvs Son günler gerçekten geçmiyor benimde son 15 gün yazıyor program 38 olduk Yalancı sancılara devam 🙈
Serii YagizAsyaMom bi tarafını dayamıştır 😁 bana da çok olurdu bebek büyüdükçe o acı azalıyor yerini ağrıya bırakıyor 😁😁