Kagan_pasa2 Serii insallah sagsalim bi atlatayim da . Uykularım kaciyor uyuyamiyorum. Bazen de cok uyuyorum degisik bişey. Herkes ariyor hayırlı dogumlar diliyor ben ruh gibiyim . Bazen korkuyorum başima geliceklrden bazen akisina birakiyorum. Kafayi yemeden dogum yapsam bari 😃😃
Nagihanada Serii plates yapıyorum yerleri elimle siliyorum sürekli iş yapıyorum evde ama tık yok 😁 bide doktor zamanını geçer dedi suni sancı veririm dedi iyice korktum 36da kanalda olan çocuk 38de kanaldan çıktı 😂
AyseErnn Yesimalmila 😅 Aynı kafadayız sanırım bi yandan doğuma az kaldı diyorum diğer yandan kpss de aynı şekilde bakalım önce hangisi nasip olacak😁
Serii Kagan_pasa2 evet doktorum da öyle dedi 😂 ama ya normal derse 40a kadar beklemek gözümde büyüyor 9 ayı bitirdim gözüm 9 günü yemiyor 🤦🏼♀️
Prenses_20 Serii 38+1 bende ne sancı ne bir işaret gelmeye hiç niyeti yok gibi 🤭 Rabbim hayırlı sağlıklı şekilde kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 😍
Ygmr0334 Serii ben doğum yaptım canım siz gibiydim yeter artık diyordum sancılarım vardı ama 3600 du bebeğim çatı dardı kafası gelmez bile dedi doktorum annemler bekle kızım allah onu acar dedi ama dayanamadım pişmanlık yüzde 50 yüzde 50 yine duydum bebeğimi gördüm allah nasip etti o anı akışına bırakın sançınızla doğurun