Maviss 38+4 haftaligiz bal oğlumla birlikte ve sağ kasigima ağrı giriyor yada batma oluyor zaman zaman bebeğin ağırlığı var ama karnım daha düşmemiş demek ki daha günümüz var hakkımızda hayırlısı olsun inşallah
Hicranhicran Serii Pazartesi yine kontol var açılma devam ederse sancıda başlar sanırım bende bilmiyorum ki 😊😂
Serii 2802amine 8 kasım ama sezaryen de olabilir çarşamba son kararı vercek doktor dört gözle bekliyorum hiç farketmez normal sezaryen 🤦🏼♀️ Senin ?
2802amine Serii banada sancini bekle dedi olmazsa sezeryan dedi 7 kasım normal tarihi ama hiç bi belirti yok 41 lere gitmek istemiyorm çok skldm🙁
Nagihanada Serii bende de o korku var ya evde doğurcam diye korkuyorum valla her sancıda hevesleniyorum 😂
Serii Nagihanada 😁😁 bide ağrının belden girme şeklini yaşıyorum şaka gibi 🤦🏼♀️ Tamam geliyor diyorum tabiki gelmiyor 😂🤦🏼♀️
Littlemisssunshine Merhabalar 38+2 den:) bende de tık yok :) bgn muayenem vardı, doktorum bekleyeceğiz dedi. Ama gelsin istiyorum artık kızım:) geçen muayenemde 1 cm açıklık var denmişti. Ama ağrım vs yok.