Yesimalmila Serii ayy bende hem dogsun istiyorum hemde korkuyorum. bide 4 Kasım da kpss e var ona da gircem akışına bıraktım düşünmek istemiyorum doğum anını 😊
AyseErnn Yesimalmila 😅 Aynı kafadayız sanırım bi yandan doğuma az kaldı diyorum diğer yandan kpss de aynı şekilde bakalım önce hangisi nasip olacak😁
Ayse1313 38+2 ne gelen var ne giden 😀Ağrım olduğunda seviniyorum ama devamı yok🤧Hayırlısıyla gelsinler İnşAllah 😊
anneb Ayy tek başıma değilim diye çok mutlu oluyorum 😂 ama bir yandan da çok sabirsizim artık gelsin istiyorum. Bende 39+1 oldum. Bir cm açılma var. Ama sancı yok herkes dogurayim diye gözümün icine bakıyor.
Serii anneb allahım gör bizi yarabbiiimm 😂😂😁😁😁 bu sancıları tetiklemenin bi yolu yok mu böyle oturup beklicez mi 😂
Aylinaylinn Serii ben de tam 38+2 yim bir haftadir sanci cekiyorum ama gelmiyo bebek cok zor bir sey her an gelecek diye beklemek allah hayirli zamanda hayirlisiyla nasip etsin😔
Aylinaylinn Serii surekli belimden baslayip kasiklarima vuran agrilarim var ve karnim tas gibi oluyor hatta bana doktor bu hafta dogurursundedi ama gelmiyo bebek boyle de cok zor gelecek diye bekliyorsun ama yok yine de allah hayirlisini versin
Serii Aylinaylinn doğru zor canm kendini yoruyor musun ne bilim diyolar ya merdiven in çık şöyle yap böyle yap diye yapıyo musun