Senametinn Tam 31 haftalığım. Doktorum henüz birşey demedi doğum için ay sonu randevum var bakalımm. Yaklaştıkça heyecanlanıyor insan. İlk gebeliğim bir de başıma neler gelecek bilemiyorum🙃🙃 Normal doğum istiyorum. Sezaryen beni ürkütüyor🥹
Dmrbs18 Beybeybi 29+5 😊 31 Mart gorunuyor doğum tarihimiz 😊 daha hiç dusunmedim akısına bıraktım bebeğe baglı doktorla henüz konusmadık panik atagım var birde riskli gebelikler katagorisindeyim neolur bilmiyorum
EfnanUmay23 Beybeybi bizde 31+4 olduk 🙈 28 Mart’ta dedi doktorumuz makat gelişi şimdilik sürekli pozisyon değiştiriyo son haftda ne olur bilmiyorz 🙈sağlıkla kucağına alirsin inşallah ☺️❤️
Mine34 Beybeybi 30+1im zaman geçsin artık 37 göreyim istiyorum şuan normal gözüküyor 32 de gidicem artık bakalım 24 mart doğum olucak inşallah
Gulaycelik 32 haftalık oldum Mart 8 görünüyor ama doktorum ilk doğum ve sezeryan istediğim için 39 hafta erken gelmezse alırız dedi Mart 1 planladık o yüzden bakalım kısmetimizde ne varsa artık
Zeyrista Beybeybi 32+4 olacağız 12’den sonra çok hızlı geçti gibi artık çok zor uyuyorum çok zor nefes alıyorum çok heyecanlıyım değişik şeyler hissediyorum 😆 uygulamaya göre 15 Mart ama sanki daha önce olacak gibi hissediyorum 🥹🫶
Sellmaseellma Laika ay ne güzel tarih bizimde mart 15 veya 20 si benim tahminim doktorumuz gün vermedi daha şubat kontrolünde verir diye düşünüyorum bende 23.03.23 olsun istiyorum 😁
Summerwine Beybeybi benimde 31+4 bugün kontrolden geldim normal doğum planlıyoruz inşallah şu anlık sıkıntı yok baş aşağı pozisyonda🥰
Vildan8891 Beybeybi 30+3 olduk nasipse normal istiyorum baş aşağı da dönmüş benim oğlan hayırlısı ile sağlıklı gelsinler inşallah 😇🤗🤩
Beybeybi Ada-Uras-Asya 5-6dogummu sezeryanle tehlikesicok olur bence sonucta karini kesiyolar o karin kac kesigi kaldirabilir ondan tehlike olur deniliyor standar bir sayi var fazlasi cok tehlikeli ama normal dogumla 15_20 cocuk dogurabilir bir insan cok gordum bizim dogu tarafi
Ada-Uras-Asya Beybeybi tabiki tehlikesi war ama uzman doktorlar sezeryan sayısının 6 ya kadr çıktığını söyledi benim 4 olacak we tüpleri bağlatacağım artık korkuyorum zaten