esra3728 Ada-Uras-Asya merhaba biz de 30+3 ama doktorumuz 27mart dedi acaba tarihler neye göre hesaplanıyor?
Laika esra3728 eğer sezryansa genelde 38. Veya 39. Haftada alıyorlarmış benim dr. 39.haftayı bekleyelim dedi ama bebiş önden gidior bence beklemicek 38. Haftada alır diye düşünyrm
Ada-Uras-Asya esra3728 benmki sezeryan olacak ondan suyu fazla we erken doğum riski war ayrıca 4. Sezeryan olacağı için 38 haftayı geçemez dedi kural böle hayırlısı olsun da
Sellmaseellma Beybeybi 29+5 olduk sezeryan olacağız bakalım hesaplamama göre mart 15 veya 20 si gibi alması gerekiyor doktorumuz ne diyecek merakla bekliyoruz heralde şubat kontrolünde gün verir diye düşünüyorum
Sellmaseellma Laika ay ne güzel tarih bizimde mart 15 veya 20 si benim tahminim doktorumuz gün vermedi daha şubat kontrolünde verir diye düşünüyorum bende 23.03.23 olsun istiyorum 😁
Seydacar58 Beybeybi 31+6 yım normal dusunuyorum allah nasıp ederse ama bilemeyız nasıp kısmet şubat sonu martın başları kızıma kavusmayı beklıyrm ıns 🤲🏻
Mutlu2608 Bizde tam 32 yiz , 1 hafta önden gidiyo 33 görünüyor, hayırlısı bakalım bende çok heyecanlıyım ağrılarıniz oluyomu
Seydo54 Beybeybi 33 haftalik 2. Sezeryanimi olucam normal tarih 8 mart, sezeryan tarihi martin basi subat sonu dior, ama.Rabbim nasio ederse 03.03 istiyorum bende 🧿💙
cannkmrc Beybeybi 33+1 haftalığız oğluşumla 5 Mart gözüküyordu en son ama ben Şubat sonu bekliyorum bakalım hayırlısı
Ada-Uras-Asya Beybeybi tabiki tehlikesi war ama uzman doktorlar sezeryan sayısının 6 ya kadr çıktığını söyledi benim 4 olacak we tüpleri bağlatacağım artık korkuyorum zaten
Beybeybi Ada-Uras-Asya eltimde 3sezeryan oldu ve esi dedi baglat yeter dedi yok baglatmam diyordu cocuk konusu acildimida yok ben kasabhane miyim heryerimi kestirecem yeter diyordu simdi de ben hamileyim diyordu aslinda herkes 4tane 5tanede yapiyor istiyorum esim cocuk istemiyor kac kez duydum yani insan hamileligi bazen ozleyip geri istiyor dedim sen de kadinligini kullan cocugu al adamdan daha ne diyim
Ada-Uras-Asya Beybeybi çocuk sewen doğmak istiyor aslında bir anneye 3 tane şart benim fikrim bende çok sewiyorum 3 yeter dedik bu sürpriz oldu çnkü küçüğüm ben doğunca 22 aylık olmuş olacak zor diğerleri 8-7 yaşlarında kızım daha 2 yaş bile olmuycak ama olsun büyüyorlar