bernaaacoskun Beybeybi aslında kendi isteğimdi son kontrolumde bebişim biraz kilolu o yüzden normal doğumda sıkıntı olabilirmiş doktor net konusmadım tam ama ben kendim sezaryan istiyorum normal doğumdan korkuyorum sanırım
Beybeybi Btlklnc cesaretinize hayran kaldim 4dogum olucakeinsalah ama dogum videosu yada hikayesini okumaktan korkuyorum fobi demekkie
Buse-K 30+5 olduk heyecan ve doğum endişesi bastı ☺️ Normal istiyorum ama henüz belli değil tabiki sağlıkla gelsinler inşallah🙏🏻
Hamisbiranne26 Beybeybi 32+2 olduk 14 mart gözüküyor bakalım erken gelecek gibi hissediyorum nasipse normal istiyorum rabbimin izniyle 🥰
Lavantakokusu64 Beybeybi 32+1 olduk ilk dogumum normal olduğu için normal ilerliyoruz yarın doktor kontrolüm var bakalım yavrumun keyfi nasıl bakıp geleceğiz 🙂
Beybeybi Ada-Uras-Asya 4 sezeryan icin tehlike li diyolar doktora danisiptami hamile kaldiniz hep aklimda 3tane sezeryan hakki vardiye biliyordum
Ada-Uras-Asya Beybeybi hayır sezeryan 5 hatta 6 bile oluyor tabiki hepsi riskli normal doğumda bile risk war uzman iyi bir doktor bulmak önemli Olan
cahillesohbetikestim Beybeybi 29+4 üz bizde ama sezaryen olacağı için 20 ile 25 mart arasında alırız dedi doktorumuz. Tabi erken gelmeye kalkmazsa 🤣
edaa1402 Benim de sezaryan olcak gibi doktorum gün verdi ama bakalım biraz korku ve heyecan var tabi hayırlısı olsun hepimiz için inşallah 🥰😇
Beybeybi Ada-Uras-Asya 5-6dogummu sezeryanle tehlikesicok olur bence sonucta karini kesiyolar o karin kac kesigi kaldirabilir ondan tehlike olur deniliyor standar bir sayi var fazlasi cok tehlikeli ama normal dogumla 15_20 cocuk dogurabilir bir insan cok gordum bizim dogu tarafi