ArvenMom Merveee_56 değişebilir 12 erkek gibi denildi 18 kız denildi 20 kızım olucağı netleşti o haftalarda erkekler için biraz daha kesin konuşuluyo en net cinsiyet belli olduğu 16 ve sonrası genelde doktorum öyle demişti 🥰
Merveee_56 ArvenMom şuan keşke sormasaydim diyorum hep erkek hissettim kız deyince çok mutlu olmuştum
ArvenMom Merveee_56 ilk günden bu yana erkek hissetim erkek kıyafeti baktım ismi bile belliydi 18 de kız dediler şok oldum 20 de kesinleşti şimdi kıyafetlerine başladık odasına başlanıcak
aseee ruzgarmom100210 yani banada ilk gebeliğimde %90 erkek demişti öyle de oldu bunda %100 kız dedi ama suan başka bi doktor erkek dedi 🤷🏻♀️
Merveee_56 ArvenMom hayırlı olsun canım rabbim sağlıklı sıhhatli bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah 🙏
3kuzuAnnesiyim Merveee_56 netten mutlu.resim Coma resmı yukle ortaki lınkıde buraya kopyala yapistr yap
Mugeliya aseee yaaa benimde dr um.kesin dedi parti yapcaz die bekletmisti hatta 15 de soyledi detaylida emin olcaz ozamsn hayirlisi
aseee Mugeliya bencede detaylıyı bekleyin ben detaylıya girdim ama yine içimde bi acaba var 2 ihtimal olunca insan emin olamıyor
Nursedakcpnr Mugeliya ilk doktor çıkıntı göremedim kız dedi 26 haftalıkken 18 haftalıkken başka doktor da çıkıntı yok kız dedi değişirmi sizce çünkü oğlumda 16 haftalıkken direk göstermişti
aseee Aysesen19 hayır 17. Haftamda kız dendi ondan öncesinde bi tahminde bulunmadı doktor hatta baya baktı emin olmak için
AdaKaranfili aseee bana da 20+4 haftayken kiz dedi.detaylida .acaba degisme ihtimali ola bilirmi? Yoksa bu saatden sonra degismezmi
yagizegemom aseee ayy aynı şey benimde başıma geldi 16+6 da kesin kız denildi Detaylı da erkek olduğunu öğrendim 🥲
Mugeliya yagizegemom yaaa dr deneyimli mi deil ay ne bilim benim ilk kizim 12 de kiz dendi kiz gitti ama bunda bi boyle acabam var bende bacak arasini gordum bombos ama hala acaba diyorum bilemiyorum
Rmysbyzt aseee benim 16. Haftada %90 kız dediler detaylıdada kız denildi şimdi gittiğim doktorda kız dedi. Bence detaylıdaki doğrudur kesinlikle
Aylin4593 Merveee_56 benim de bacak arası baya acıktı her gittiğimizde bacak arası acıktı gösteriyordu fakat 16. Hafta da gittik o boşluk dolmuş yerine pipi gelmiş 😂