aseee Haftamda cinsiyetine kız denildi doktor kesin dedi 20+5 de deteylı ultrasona girdim doktor erkek kesin dedi 🤷🏻♀️ bi oğlum var kızım olsun cok isterdim böyle olupta yine değişen varmı
ruzgarmom100210 aseee canım bana 12+2 de kız dedi devletin doktoru 13+3 de özelin doktoru cinsiyeti gördüm %90 kız dedi cumartesi günü 13+5 de başka bir doktor %80 erkek ben erkek olarak gördüm dedi senin gibi kafam allak bullak
Merveee_56 Kizlar 12 haftadamdayim bana da kız dedi değişme ihtimali var mı alışveriş yapmak istiyorum
Aylin4593 Merveee_56 bence beklemelisiniz 12. Hafta bizimde kız olduğunu söyledi 16. Hafta erkek olduğunu öğrendik
ArvenMom Merveee_56 değişebilir 12 erkek gibi denildi 18 kız denildi 20 kızım olucağı netleşti o haftalarda erkekler için biraz daha kesin konuşuluyo en net cinsiyet belli olduğu 16 ve sonrası genelde doktorum öyle demişti 🥰
Merveee_56 aseee kıyafetlere falan bakınca durduramıyorum kendimi cinsiyeti değişende çok oluyor bilemedim
aseee ruzgarmom100210 yani banada ilk gebeliğimde %90 erkek demişti öyle de oldu bunda %100 kız dedi ama suan başka bi doktor erkek dedi 🤷🏻♀️
aseee Merveee_56 evet insan dayanamıyor bende kız diyince bissürü kıyafet aldım ama şimdi erkek oldugunu öğrendim
Aylin4593 Merveee_56 benim de bacak arası baya acıktı her gittiğimizde bacak arası acıktı gösteriyordu fakat 16. Hafta da gittik o boşluk dolmuş yerine pipi gelmiş 😂
Mugeliya aseee banada 15 kiz dediler bacak arasini gordum ama bostu degismez heralde siz gormusmuydunuz bacak arasini
aseee Mugeliya evet bende gördüm ilk gittimde boştu hatta eliyle sürekli kapatıyordu sonra tam açtı gördüm sonra gittiğimdede doktor pipisini gösterdi 🤷🏻♀️😀 yani ikisinide gördüğüm için çok kararsızım
Nursedakcpnr Mugeliya ilk doktor çıkıntı göremedim kız dedi 26 haftalıkken 18 haftalıkken başka doktor da çıkıntı yok kız dedi değişirmi sizce çünkü oğlumda 16 haftalıkken direk göstermişti
Mugeliya aseee yaaa benimde dr um.kesin dedi parti yapcaz die bekletmisti hatta 15 de soyledi detaylida emin olcaz ozamsn hayirlisi
3kuzuAnnesiyim Merveee_56 netten mutlu.resim Coma resmı yukle ortaki lınkıde buraya kopyala yapistr yap