aseee Aysesen19 hayır 17. Haftamda kız dendi ondan öncesinde bi tahminde bulunmadı doktor hatta baya baktı emin olmak için
Mugeliya 3kuzuAnnesiyim kiz dedi hatta siz erkek demistiniz gitmeden once bana yaz demistiniz kiz deyince yazmistim bende ama ne bilim sanki erkege doncek gibide bi his var ama ilk bastan beride kiz hissediyorum. Cevremde herkes erkek tahmininde bulundu o yuzden etkilendim belki ondan
aseee Mugeliya bencede detaylıyı bekleyin ben detaylıya girdim ama yine içimde bi acaba var 2 ihtimal olunca insan emin olamıyor
Mugeliya aseee aslinda kiz erkek farketmez saglikli olsunda ilk im kiz cunku kiz olursa kizina arkds erkek olursa degisiklik ama cevremde herkes erkek die tahmin yurutunce bi aklim kaymadi deil saglikli olsunlarda sukur Rabbim e
aseee Mugeliya tabikide herşeyden önce sağlıklı olması önemli benimde bi oğlum var çok isterdim bu da kız olsun insan ikisinide tatmak istiyor sonucta ☺️ ama tabikide hakkımızda hayırlısı neyse Rabbim onu nasip etsin
Aylin4593 Merveee_56 kesme canım hayırlısını iste sen sağlıklı olsunda çok zamanın kalmamış daha da netleşir gidince gönlündeki gibi olur inşallah 🌸
3kuzuAnnesiyim Mugeliya benımde 2 kuzım var cok guzel arkds olur merak etme. Hatta 3. Yude kız bklıorum:)
adenimm_ aseee aaa hadi ya banada 3 aylıkken kız dediler bir daha kontrole gitmedim hep duyuyorum böyle inşallah bizde de değişiklik olmaz 🙏🫣☺️
Aspenya44 aseee 17. Hafta foton var mi? Sen bacakarasini gördüm mü. Böyle yazılar okuyunca çok umitleniyorum yaa. Sizin için hayırlısı olsun Allah gönlünüze göre versin