Englishteacher Seldaa3868 doktorumun istediği tam olarak bu işte doğum sonrasında doğum öncesi kilonda olmalısın diyor🤦🏻♀️ 4kilo al 3kilo bebek doğsun diyor ya 🙍🏻♀️
Nerm7n Swraksya pardon ben 600gr. Olarak okudum. Yine de çok az almışsın maşallah diyelim. Ben 3-4-5 kilo öyle gidiyor 😂😂
HalisEbruoban Eslemyaren 22 kilo aldim kizim uc aylikken eski kiloma 49 kiloya dustum kizim 5 aylikken tekrar hamile kaldim su an 3 aylik hamileyim 1 kilo aldim
Eslemyaren Dilanakbaba evet verdim kilo ama 2 kilo verdim çok değil belkide çalıştığım için masa başı isim ondan olabilir
Seldaapk Eslemyaren 22+4 um 2 kilo aldım.ben zaten kilolu hamile kaldım 78 kiloydum şu an 80 kiloyum.zayif olanlar daha çok alıyor sanırım hamilelikte.zaten kilolu olunca vücut dur diyor kendi kendine heralde 😂
New_all 38+0 ım 16 kilo aldım. Hemen öncesinde de düşüğüm vardı onzamandan kalan bi 7 kilomda vardı.kas gücğm çok az boyum iyi fena durmuorum ama artık son günler iyice ağırlaştım. Daha da alırım aslında sorun değil sadece hareket etmek zorluor. Geçen rüyamda bana doğru koşan bir penguen gördüm mesela öyle yürğdğüm için heralde 😂😂
Derya341986 minikmucizemaras heralde bende okdr olurm 29 haftalk oldk ve 18 kilo aldm ama gören kimse inanmıyor
Burcu16 Eslemyaren 10 kilo aldım 10 gün önce Doğum yaptım 70 le girdim 64 kiloyum şuan hedef 58 🙋🏻♀️
Seldaa3868 Pembemimavimi insülin direncim var ve mecbur dikkat ettim ilk baslarda kokuyordu hersey yiyemiyordum sonra az az yemeye basladım
Pembemimavimi Seldaa3868 hi seninki mecburi gibi ama dimi. Bende 60la kaldim nurtopu gibi oldum 80 😂 allwhtan boy 170 de cok saapmiyor