New_all Pembemimavimi 🙈🤭🤭 güldürdüysem ne mutlu bana. Bütğn hamişler mutlu olsun hep gülsün inşallah amin 😍😘
Rumeysaylz Eslemyaren Her bünyede fark ediyor canım kilo alma durumu çok mu az mı diye düşünme bence tadını çıkar bu zamanların yarılamışsın zaten Bi 6 kilo daha alana 12 ile doğuma gidersin buda normal bir aralık zaten ben 37+5 oldum 8 kilo aldım
Eslemyaren Rumeysaylz ins cnm doktorum en fazla 15 al dedi fazlası zarar die bebeğim iyi olsunda ins doğumdan sonra gider 😊
Betul3425 Eslemyaren ilk hamileliğimdede 12 kilo alıp 4.100 gram doğumyağmıştım. Bundada 10 olsa yeter son1 kilo hakkı veriyorum kendime 😂
Esmerveee 37. haftadayız 20 kilo aldım ben umrumda da değil Allah sağlıklı evlat versin kilo geri verilir inşaallah 🤗
Kaderyas0327 Eslemyaren ben 38+2 ve 15 kilo almışım patlıycam valla bide boyum da kısa 1.63 yuvarlanıyorum
Kekmez Ben 25 kilo aldım 83 kiloyla doğuma girdim doğumdan çıktım 70 kiloydum şuan 4 ay geçti 64 kiloyum yani takmayın kafanıza Allah sağlık versin
parasetamoll Kekmez canım merhaba diyarbakırdaydın dmi? Eşinde doktordu sanırım. :) Normal Doğum yaptın diye hatırlıyorum eğer yanlış değilsem. Kimde yapmıştın?