HasretEmre 23 hafta bende 8kilo aldım . İlk 3 ay 1 er 4.ay 1.5 kilo 5.ay 2 kilo sanırım suan da 1.5 kilo aldım ama doktorumun hesabına göre 2 kilo fazladan gidiyorum max 12 kilo almalısın demişti, aşırı derecede iştahım var 2 hafta önceye kadar da dehşet kusmama rağmen hiç kilo vermedim hep aldım böyle giderse 12 kilo ile tamamlayamayacağız daha da artacak kilom zaten topidikdim iyice topidik olcam 😯
Firdevsyilmaz Eslemyaren şuan tam olarak nekadarlıksnz ki bnce gayet normal gldi bana klnz bn iştahszlktan sadece 1 alabildm
Selim_Alparslan Mervenin canım sorma moralim çok bozuk 😭 durduramıyorum iyi kendimi 😞 55 kiloydum 63 oldum 170 boyundayım
Mervenin Selim_Alparslan olsun kilonuz boyunuza göre iyiymiş ama çok sırıtmaz bence üzmeyin kendinizi😇
Mervenin Dilanakbaba ilk 3 ayda 2 kilo verdim 3 buçuk aylık şuan koruyorm kilomu ama bından sonra almaya başlarım heralde😊
Eslemyaren Dilanakbaba evet verdim kilo ama 2 kilo verdim çok değil belkide çalıştığım için masa başı isim ondan olabilir
Pembemimavimi Eslemyaren 37. Olduk babalar gibi 20 kilo da aldik 😂 umarım dogumdan snra babalar gibi de veririz bu kiloyu 😂 amin 🙏🙏
Selim_Alparslan Mervenin aslında sevdim kilolu halimi 🙂 ama yinede zayıf olmayı seviyorum Doğumdan sonra inşallah kilo veririm 🤦🏼♀️
Nazkin Eslemyaren 31+2 olduk cok sukur aylardir yiyip yatiyorum kalmam yasak 8 kilo almisim yattigim yerden
Englishteacher Seldaa3868 doktorumun istediği tam olarak bu işte doğum sonrasında doğum öncesi kilonda olmalısın diyor🤦🏻♀️ 4kilo al 3kilo bebek doğsun diyor ya 🙍🏻♀️
Seldaa3868 Pembemimavimi insülin direncim var ve mecbur dikkat ettim ilk baslarda kokuyordu hersey yiyemiyordum sonra az az yemeye basladım
Nerm7n Swraksya pardon ben 600gr. Olarak okudum. Yine de çok az almışsın maşallah diyelim. Ben 3-4-5 kilo öyle gidiyor 😂😂