KeremikoBayky CEYDAASH bende iki isim sevmiyorum ama bu çok kişiden kişiye değişen bir şey. Burada bir sürü kişi ya iki isimli yada çocuğuna iki isim koyuyor. Bu gönderinin altı karışır. Kusma emojisi konacak kadarda değil 🙊😬
Sellmaseellma CEYDAASH çoookk gereksiz bir durum ne oldu yani sen şimdi o çocuğa ahmet hamza koydun e soyisimde uzun isim birbirine uysa bile o çocuğa ahmet dencek veya da kızına gittin yok adel neva gibi saçma sapan isim koydun sırf yeni çıktı diye kıza adel derler iki isim kullanılmaz nefret ederim iki isimli çocuklarada tek isimle seslenirim var öyle tanıdığımız el kadar bebeğe süleyman efe ismini koymuş çocuğa sülo diyorlar dalgaya alıyorlar hoşmu yani okul çağında da dalga konusu oluyor çift isim yok annen seni bunla babanda bunlamı çağırıyor diye çocuklar dalgaya alıyor
Bonjouratous CEYDAASH 😅😅😅 Ya bebem olmuş 40+1 gelmek bilmiyor bugün bi uyandım Allahım çatacak yer arıyorum. Kızımı kreşe bırakırken yaya geçidinde oyalandık çocukla diye kadını biri abandı kornaya kızım korktu başladı ağlamaya bekle işin ne diye çıkıştım yok olmadı rahatlayamadım eve geldim foruma bi bakayım dedim aman Allahım aradığım post😅 ilk kez bi posta böyle cevap yazmış oldum kusura bakma sana denk geldi. 😅 ama bu konuda herkes özgürdür isim hakkı anne babaya aittir. Tek ismim var ama hep iki ismi olanlara özendim çocukken ben de mesela. O yüzden bu da zevk meselesi kızımın iki ismi var oğluma da uzun olmayan iki isim koyacağım 🤪
Ipek_2017 CEYDAASH Çevremde yaşıtlarımın 2 hatta bi arkadaşımın 3 ismi var öğretmen kendisi . Hiç yakındığını duymadım. Bu bir anne baba tercihidir. Siz nasıl tek isim tercih ediyorsanız . Baydı vs gibi tabirler hiç hoş değil bence. Oncaa dert varken kimin çocuğunun ismi tekmiş çiftmiş üçmüş beşmiş hiç öenmli değil. Allah sağlık versin hepsine 🤲🏼
Yaseminturan_ CEYDAASH İlk oğlum iki isimli ikincisi oğluma da iki isim koymayı düşünüyorum:) teknoloji gelişti o zamana optik doldurma vs bile kalmaz zorluk yasayacaklarını sanmıyorum umarım onlarda bu durumdan pişman olmazlar ,herkesin kendi tercihi diyelim🌸
holly CEYDAASH ben iki isme karşı deilim çokta severim. Sadece bütün modern isimleri sıralıyorlar ona şaşırıyorum 😂 Asel hira , Almira lina bunlar yan yana hiç güzel deil. Yada sürekli aynı isimler Asel hira mira lina bunlar yarın okula başlayınca aynı sınıfta en az 10 tane Asel olacak. 10 tane Lina.
CEYDAASH holly holly Önceden sınıfta bir sürü Fatmalar, Zaynepler , Haticeler olurdu şimdi yerlerini onlar aldı işte 😅😅
Morviceyysss @CEYDAASH iki isim kondu diye zavallı mı oldu ? Yani şu üsluplara artık bir kural getirilmesi gerekiyor bence @HappyMom
birminnosannesi_ Benim oğlum da iki isimli öyle istedik çünkü eşim bi ismi istedi onun da anlamı kötü demiyim de kötü gibi, bende yanına başka anlamı güzel isim istedim böylece hem eşim madur olmadı hem ben. 2 ismi de gayet yakışıyor
CEYDAASH Bonjouratous Kötü bir gün olmuş sizin için umarım tekrarını yaşamazsınız. Kadınla tartışsnz bana kusmuk dediniz onuda atlayamıycam olur öyle şeyler sinir haliyle 😅
MugeGuness CEYDAASH bence önerdiğiniz çayları siz için, sonra ayaklarınızı uzatın ve beni ilgilendirmeyen konulara karışmayacağım diyerek kendinizi sakinleştirin. Ülkenin isim rezervini siz karşılamıyorsunuz isteyen iki koysun isteyen üç 😃
CEYDAASH MugeGuness Burası bir forum herkes istediğini yazabilir düşüncesni yazabilir. Bırakın artık şu sizene ayaklarını canım 😅 Ne gerildiniz ya aaa