CEYDAASH MugeGuness Burası bir forum herkes istediğini yazabilir düşüncesni yazabilir. Bırakın artık şu sizene ayaklarını canım 😅 Ne gerildiniz ya aaa
MugeGuness CEYDAASH hiiç gerilmedim çok sakin cevap verdim. Gergince post açan sizsiniz kusma emojileri falan 😃
Esayser CEYDAASH Bu benim fikrim postuma yorum yapmak zorunda değilsiniz derken , insanlarında kendi çocuklarına seçtiği isimlere karıştığınızı unutmuşsunuz . Yani siz haddinizi aşar kusma emojili post açıp iki ve daha fazla isimli çocukların ebeveynleri eleştirirseniz onlarda size cevabınızı verir . Ayrıca 10 kişi gergin bir siz relaks değilsiniz siz fazla hadsiz ve saldırgansınız .
CEYDAASH Bonjouratous Kötü bir gün olmuş sizin için umarım tekrarını yaşamazsınız. Kadınla tartışsnz bana kusmuk dediniz onuda atlayamıycam olur öyle şeyler sinir haliyle 😅
MugeGuness CEYDAASH çok haklısınız aslında, gereksiz bireylere ve konulara gereğinden fazla vakit ayırıyoruz. Sağlıcakla kalın 🌸
Minigim--2 CEYDAASH bende sevmezdim çift isim konulmasini ama oğlumdan sonra çok pişman oldum keşke iki isim koysaydim diye aslında çocukların 3 ismi olmasi gerekmiş nazara gelmemeleri için çift isim bilinsede üçüncü isim sadece anne baba bilmesi gerek ve kullagina 3 ismi söylenmesi gerekmiş nazara karşı korunması için ve Allah korusun büyü vs yaptirmaya kalktıklarında tutmaması için oğlum tek isimli bana herkes söyledi böyle yap diye dinlemedim o kadar çok zorlandım ki hayla çekiyorum oğlum çok çabuk nazara geliyor göze geliyor huzursuzlasiyor vs elimizden geldiği kadarıyla babasıyla beraber okuyoruz hep ama keşke çift isim olsaydı diyoruz açıkçası kızım çift isim koyduk kayınvalidemin adını koymak istedi bende kendi istedigimi koydum anlaştık şimdi üçüncü isimi ne olsa diye düşünüyorum 🤗
Seydo54 CEYDAASH benim oglumda iki isimli ve ben tek soyleyince hayir benim adim bu bu diye soyluyor, soranlara ise iki ismini söylüyor, bilmemki ilerde nolur ama ismini seviyor tek soylenince pek istemior, bazen bakiyor bazen bakmiyor ismini duzelttiriyor karsidaki insana, buyumuste küçülmüş küçük adamim💙🧿🙃
Tbayram CEYDAASH Neden zorlandınlar ki bence uyumlu olduğu takdirde kulağa çok hoş ve zengin geliyor. Bizde kızıma çift isim koyacağız erkek olsa da çift isim hazırdı. Bende çift isim isterdim isim soyisim söylemek ne kadar zor olabilir ki
Ecem95 CEYDAASH mecburen iki isim koyacağız Allah nasip ederse çünkü eşimde ben de farklı isimler istiyoruz birini eşim diğer isimini de ben koyuyorum öyle anlastık
Flyderndkk CEYDAASH bende eşimde iki isimliyiz. Bebeğimize 2. İsim koymayı asla düşünmedik. İkimizde iki isimli olmaktan nefret ediyoruz. İki isim koyup birde çocuğu iki isimle çağırmayı oldukça saçma buluyorum.
Smynrzl CEYDAASH ben de iki isimliyim 23 yaşındayım şimdiye kadar da çok zorlandım hep zorlanmadım diyenleri anlamıyorum en basiti sınav kodlamaları diyelim onlar önümüze artık hazır geliyor ama her resmî dairede iki isim ve şu an teknoloji çağında yaşıyoruz isimde ğ,ü,ö gibi genel alfabede bulunmayan harfler yüzünden mail adresi bile tam ismimle alamıyorum kuzenimin adı Özlem mesela yurt dışına girip çıkarken sürekli olarak ö harfi yüzünden açıklama yapmak zorunda ben bunlara çok dikkat ederek isim seçmeye çalışıyorum çocuğumun zorlanmaması için
Sadiyes Ay ben de katılıyorum valla tek isim hatta mümkünse Ç,ğ,ı,ö,ü,ş bu harfleri de içermesin diye düşünüyorum 😅
1Gozde1Yusuf- CEYDAASH insanlara ne yapmalari gerektigine karismayi ne zaman birakicaksiniz ? Isteyen tek verir isteyen cift yani bundan sizene :) simdi benim fikrim diyeceksiniz ama bu fikir degil insanlarin ne yapmalari gerektigine karismak 🤦♀️ bi salın bi rahat birakin burdan kimse size karismiyosa sizde insanlarin hayatina SÖZDE İKİ TERORU basligiyla mudahele olmayin
219Eyll CEYDAASH çift isim koyanlar olarakta bir post açalım o zaman .tek isim baydı artık zavallı bebekler diye .isteyen istediğini koyar hanımefendi bundan niye bu kadar rahatsız oldunuzki .ister tek isim koyar ister beş tane .kimse çıkıpta size neden çift isim koymadınız diyomu .çok garipsiniz gerçekten bide kusmalı emoji koymuşsunuz 🥴
nur34_ CEYDAASH herkesin dusuncesine saygi duymak zorundayiz canim bende esimde cift isim cok seviyoruz ve kizimiza cift isim koyucaz ileride zorlancagi tek problemi bu olsun ki bana gore bu sorun yapilacak bir mevzu degil cocugumun zorlancagini hic sanmıyorum