Limonzeytin ozgegundogdu1903 kızım var eliz ada severek koyduk . Oğlm olsaydı ediz ata koyacaktık 2side bizim için güzel hoş.
ozgegundogdu1903 Limonzeytin eliz ismini de hoş buldum ayrıca çok uyumlu isimler bulmuşsunuz tebrik ederim 😍🌸
Ceylan482 ozgegundogdu1903 bende çok kararsızdım taki eliz ismini duyana kadar hükümdar prenses güçlü kadın anlamına geliyormuş benim kendi kriterlerimide karşılıyo 😊 -modern olsun -herkeste olmasın (yeni yeni koyuyolar) -kısa olsun -kulağa hoş geliyo -anlamıda gayet güzel
znrars 6 aylık olduk bizdede net bişe yok Ben duru olsun istiyorum babası elif istiyor Elif Duru olabilir ama net değil
Mrtkbra znrars bizde de durumlar bu şekilde babası elif istiyor yanına bir isimde ben koymak istiyorum ama bulamıyoruz
anne_gunlugu Smya kardeşimin ismi Berilay Hem belinay olsun istemedik herkeste var çünkü hemde anlamı cok güzel
Ernurr ozgegundogdu1903 aynı dertten bende muzdaribim. 7aylıkğız daha zaman var diyorum ama hiçbir isim içimize sinmedi daha
Balkizin_annesi23 ozgegundogdu1903 duru olmasaydı inci deniz koyacaktık bence bir kıza verilecek en güzel isimlerden biri
Shura Eflin Meva Meyra Yuşa Minel Lorin Bende bu isimleri begeniyorum ama babamız biraz garip😁 ilk kızımın adı şura ikinciside uyumlu olsun diye yuşa koyalım diyoruz erkeklere koyulugı genelde ama kızlardada var yani
Skryy Bizde aynı durumdayız bi isimde karar kılıyoruz biri yorum yapıyor tekrar değiştiriyoruz netleştiremedik daha şuanda Aybüke diye düşünüyoruz bakalım ne zaman değişecek 😊
Kahvecekirdegi ozgegundogdu1903 ben de aynıyım içime sinmiyor hiçbiri bilge ismi biraz daha yakın geliyor bana ama ondan da tam emin değilim