papatyannaa İsim ararken neye öncelik veriyorsunuz? Ben Türkçe kökenli anlami güzel isim olsun istedim. İlk kızımın adı Beren İkinci Allah nasip ederse İnci olacak. Çok güzel isimler var aslında ama insan düşündükçe kafası karışıyor 😊
Songul_33 Kızımla bizde 7. Aydayız Allah nasip kısmet ederse iki isimli olacak ablası da iki isimli. İlk kızımın ismi Merve Begüm Bu kızımın da Ceylin Umay olacak kısmet olursa. Fikir olsun sizlere de.
Arvenveannesi ozgegundogdu1903 yıllardır Arven kafamda olan bi isimdi. Nasip olursa Kızımıza Zeynep Arven ismini koyacağız ☺️
ceeeeeeeee Aynı durumdayım bende canım 5 aylığız kızıma bir kaç isim var rima,mabel,minel,karen gibi ama bi yorum yapınca direkt soğuyorum nasıl olcak bilmiyorum 😄😏
ozgegundogdu1903 ceeeeeeeee evet ya bi isim söylüyoruz mesela bu ne hiç güzel değil falan diyorlar direk soğuyorum ben de
Nesebasol ozgegundogdu1903 bizde bir çok isim arasında kaldık en son defneye karar verdik 34 haftalık kızım Şuan doğana kadar değişmezse 😬🌸
Crescent96 Bende karar veremiyorum eşim Afra Eva istiyor ama bana uyumlu gelmiyor.. Ben alya istiyorum onuda eşim istemiyor diğer isimlerde içimize sinmiyor valla erkek ismi koymak daha kolay oğluma Asil koymuştuk daha 4. Ayda belli oldu ismi ☺️
Sunney Valla kendi bulduğum isim türkiyede sadece 26 tane var 27. si kızım olcak nadir kalsın diye paylaşmıyorum ama onu bulmasaydım hale veya helen istiyodum 🌸
Demmet ozgegundogdu1903 biz kızımız olsaydı arven ismini verecektik ama bir oğlumuz olacak hayırlisi ile
Serayelis ozgegundogdu1903 kızımın adını Efnan koyduk bir çok isim aradık ve bizimde içimize hiç sinmedi başka isimlerin anlamları farkı kaynaklarda farklı geçiyor hep Efnan Rahmân süresinde Cennet güzellikleri anlamıyla geçiyor o yüzden emin olduk ve beğendik kızıma da çok yakıştı ismi