Rabia04_09 Minisanne12 Benim ıspanak oldu 🫣 hamileliğimin ilk haftalarında malum mide bulantıları çok oluyor kendimi yemek için zorlamıştım ve sabaha kadar istifra etmiştim hatta hastanelik olmuştu serum yiyince düzeldim sonda tövbe daha ağzıma sürmedim
Rabia04_09 Minisanne12 evet en büyük folik asit kaynağı en çokta onun için üzüldüm ama aşk adına bile tahammülüm yok 🙄
cannkmrc Minisanne12 kırmızı et tavuk en çok ilk zamanlar yaprak sarması kırmızı mercimek yağlı olan yemeklerden 33 haftalık olduk hâlâ et ve tavuk tarzı şeylerin kokusu gelince bile halsiz oluyorum
Deletedmom_33 Minisanne12 tavuk ve tavuk suyuyla olan her şey. Popeyes bile yiyemuyordum en fazla 1 saate geri çıkarıyordum. Doğum sonrası düzeldi
Biryeniannee Minisanne12 ben yemek olarak hic bişeyden tiksinmedim anlık oluyor sadece 😄 sonra geçiyor sükür, ben evimden banyomdan tiksiniyordum aşırı derecede 😄😞bi kac gündür azaldi umarim bi daha olmaz😇
serpil1baby Minisanne12 ben bulantıda pek yaşamadım öyle yemek falan hiç bişeyden tiksinmedim tek bir şeyden tiksinmiştim tek eşimin parfümü😄 5.5 aylığım hala o parfümden tiksiniyorum nedendir bilmem😄
Balbebek012 Minisanne12 ilk bebeğim kız 🤭❤❤ gayet güzeldi hber şeyden tiksinmedim rahattım 2.bebiş daha belli değil ama bir daha kızım olsun çok isterim🎈