Balbebek012 Lyamayy sizin cinsiyet belli mi 💓kaç haftalıksın inşallah bebek büyüdükçe değişir düzelir 🎈 en sevdiğim sütü bile içemiyorum şu an sıcak çorba, ekmek türevleri ve ayran tek dostum
020elvn Minisanne12 ilk hamileliğimde etten pişmişimden pişmemişinden kokusundan herşeyden iğrendim dışarda bi lokantanın önünden geçemiyordum. Et balık ve şerbetli tatlılardan tiksindim özellikle halka tatlısı hala da yiyemiyorum. ama doğumdan sonra eti yemeğe başladım çok şükür :))) şimdi 2. Hamileliğim hiçbir şeyden tiksinmedim herşeyi yiyorum 🥰
pmlhnm Minisanne12 yemek pişme kokusundan , çamaşırlardan , el bezinden , bornoz , havlu , bunlardan tiksindim
Minikmucizemmm26 Minisanne12 sigara diş macunu balık hadi yine balığı az da olsa yiyorum ama sigaranın kokusu ve diş macunu beni mahvediyo🤦
minnoskiz- Minisanne12 ya benim biraz garip ama Allah affetsin halk ekmeginden tiksinmistim birde kıymadan.Yeni yeni geçti çok şükür yiyebiliyorum şuan halk ekmeğini.
Arzum_aktn0 Minisanne12 Et ve et ürünleri. 24 haftalık olduk, bazı et türlerini yerken bazılarından hala tiksiniyorum
Vera09 Ben de iki tane şarkıdan tiksinmiştim. doğurdm hala duyunca midem bulanıyo 🤮😅biri ağla gözüm ağla dağlar karalı bugün diğerini unuttum duysam hatrlarım
ozgegundogdu1903 Minisanne12 ızgara kokusundan nefret ediyorum suan yapan bi restorantın önünden bile geçerken içim bulanıyor