Balbebek012 Minisanne12 ilk gebeliğin de hiçbir şeyden tiksinmedim her şeyi yedim ama şimdiki gebeliği m’de bir tiksinmediğim kendim kaldı kocamdan bile tiksindim 😁
Love13 Minisanne12 balıktan soğudum bide çok enteresan bir şekilde limonun tadını hala sevsem de kokusu elimde kalınca aşırı tiksinme geliyor 😂
Yaseminztrkzcan Çay,kahve,kola,meyve suyu , domates içecek ürünlerinden genel olarak su da dahil hepsinden tiksindim aylardır içemiyorum
Lyamayy Balbebek012 çünkü ben de öyleyom evimden,buzdolabından, bor müddet kocamdan, ağız kokularından,etten peynirden sütten dolmalardan herşeyden ama herşeyden tiksiniyorummmm murdar gibi geliyor iğrenç
Balbebek012 Minisanne12 ilk bebeğim kız 🤭❤❤ gayet güzeldi hber şeyden tiksinmedim rahattım 2.bebiş daha belli değil ama bir daha kızım olsun çok isterim🎈
Balbebek012 Lyamayy sizin cinsiyet belli mi 💓kaç haftalıksın inşallah bebek büyüdükçe değişir düzelir 🎈 en sevdiğim sütü bile içemiyorum şu an sıcak çorba, ekmek türevleri ve ayran tek dostum
yasemin1622 Minisanne12 tüm sulu yemekler ve çorbalardan tiksindim sadece salata makarna meyve yani kuru şeyler yiyebiliyorum