cahillesohbetikestim Deletedmom_33 eline sağlık canım afiyet olsun 🥰 bende sürekli yemek yapmaktan sıkışınca arada yapıyorum böyle şeyler hem farklı oluyor hem kurtarıcı 🤣
Deletedmom_33 cahillesohbetikestim her gün yemek sıkıldık. Birde kısır yiyesim var eşim sevmem kendime bahane buldum yapmaya 🤣🤣
nur34_ cahillesohbetikestim sevindim yemek var diye kayinvldme gonderdim 🤭esim aksam yemeginde olmicak diye
minikmucizemmmmmm cahillesohbetikestim bu postu bekliyorum sabah beri Allah razı olsun 😂😂 ne yapcam bilmiyorum çok sıkıcı yemek yapmak 😃
cahillesohbetikestim minikmucizemmmmmm bende baktım kimseler açmamış açayım bari dedim 🤣 Yemek yapması değilde düşünmesi yoruyor insanı
cahillesohbetikestim -Bal123- maşallah canım çok bile 🤣 bende 1 yaş bebesi ve 29 haftalık gebelikle anca bu kadar yapabiliyorum 🤣
Biricik_1 cahillesohbetikestim Az önce kids ’te sizin yorumun altına da yazmıştım burayada yazayım😀 Etli nohut,pilav , Turşu
Biricik_1 cahillesohbetikestim İyi yapmışsın burdakiler de fikir almış olur Sonuçta hepimizin ortak derdi bugün ne pişirsem😂😂
Aylavyu21 cahillesohbetikestim kiz yanlis yazmisim galiba nohutlu pilavim var yanina ne yaoacagimi bilemedim sadece bi corba salata dusunuyorum 😀
02leyla cahillesohbetikestim balık kızrtacam ve yancıları (yeşillik,turp,limon v.s)yeter başka da bir şey yok 😁 buna da şükür tabii🤲