cahillesohbetikestim Neler yapıyorsunuz kızlar akşama. Her gün düşünmekten yoruldum gerçekten. 😅 Bugün için konserve fasulye çıkardım zeytinyağlı fasulye şehriyeli pirinç pilavı yapıcam yanına da turşu ya da soğan salatası yaparım 🥳
cansualisa cahillesohbetikestim kayınvalidem tavuk çorbası etli barbunya pilav yapmış ben çorba içcemmmsadece🌺
Sermec27 cahillesohbetikestim kıymalı bezelyeli patates yemeği pirinç pilavı dünden yapmıştım kaldı 🥰
EmineDefneGokce cahillesohbetikestim Tarhana yaptım Buzluktan kanat çıkardım soslayıp fırına Makarna ya da pilav hala ikisi arasındayım Cacık ya da ayran yapıcam yoğurt mayalanırsa Bu kadar canım şükür Allah 😍
Aylavyu21 cahillesohbetikestim nohutlu pilav üstü tavuk yapmiştım dun yanina coban salata ve tursu. Dunden kalan nohutlu pilavim var yanina ne yapacagim hala bisey gelmedi aklima dusunuyorum 🤣
Deletedmom_110 Tavuk dünyası kekiklim yapıyorum🍜👩🍳 Yanına da salata ohh misss🥗 Kakaolu bisküvi pastası birde🍩🥰
Gokce16 cahillesohbetikestim tavuklu patates yemeği , bulgur pilavı , karışık turşu 😂 elhamdülillah Rabbim olmayanlara da versin inşallah 🤲😊
Deletedmom_33 cahillesohbetikestim görümcelerim gelecek beş çayı gibi yapcaz. Pişi, tava böreği, patates salatası, kısır,kuskuslu yeşil mercimekli salata yapacağım
cahillesohbetikestim Deletedmom_33 eline sağlık canım afiyet olsun 🥰 bende sürekli yemek yapmaktan sıkışınca arada yapıyorum böyle şeyler hem farklı oluyor hem kurtarıcı 🤣
-Bal123- cahillesohbetikestim mercimek çorbası Türlü Pilav Cacık 🥰 daha ne olsun ama degilmi 20 aylık çocuk ve 20 haftalık hamilelik 😂
cahillesohbetikestim -Bal123- maşallah canım çok bile 🤣 bende 1 yaş bebesi ve 29 haftalık gebelikle anca bu kadar yapabiliyorum 🤣
Aylavyu21 cahillesohbetikestim kiz yanlis yazmisim galiba nohutlu pilavim var yanina ne yaoacagimi bilemedim sadece bi corba salata dusunuyorum 😀