Biricik_1 cahillesohbetikestim İyi yapmışsın burdakiler de fikir almış olur Sonuçta hepimizin ortak derdi bugün ne pişirsem😂😂
beyzaumayy Dünden tavuk çorbası ve pilav kalmıştı yanınada yeşil fasülye yapıyorum valla bugün hiç halim yok buzdolabına yazdan koyduğum şeyler elim ayağım oluyor resmen
cahillesohbetikestim beyzaumayy benimde öyle canım bir de küçük bebeğim olup hamile olunca fazla fazla elim ayağım 🤣
Minigim38 cahillesohbetikestim tarhana çorbası Fırında tavuk Pirinç pilavı Salata 2,5 aylik bebeğimle anca bu kadar oluyor. Bunları yapmak 4 saatimi aldı bebeğim sagolsun 😅😅
Baymehal cahillesohbetikestim eşim ızgaralık et aldı ızgarada pişiricem kanat göğüs salata yanına misler gibi 🥲
Siracinannesi cahillesohbetikestim nohut yemeği yanına tavuklu pilav yaptım yanına salata ayran falan da yapacağım yeter oğlum çok huysuz bugün 🥲
myangelson cahillesohbetikestim yayla çorbası fırında patates oturtma dövme pilavı turşu 😄 arkadaşlarımız var yemeğe böyle bir menü çıktı ortaya 😄
prensesinannesi94 cahillesohbetikestim tarhana çorbası, kıymalı patlıcan yemeği bide salata falan yaparım halim olursa 😅
nur34_ cahillesohbetikestim sevindim yemek var diye kayinvldme gonderdim 🤭esim aksam yemeginde olmicak diye
Alimenur cahillesohbetikestim eşime sordum adam diyete girmiş sadece ezogelin istedi😅 bugün işim kolau