Merhaba , umarım bu söyleyeceklerimi olumlu algılayıp biraz kendini de anlamaya çalışırsın. Bence konuşma üslubun yaşın çok küçük olduğu için biraz isyankar ve dediğim hemen olsun vs kafasındasın. Öncelikle hiç bir isteğim olmadı bari bu olsun diyorsun fakat senin isteğin zaten olmuş sevdiğin kişiyle evlenmişsin. Çeyizin olduğuna göre ailen de aşırı tepkili değil , kaçma fikri biraz da sana ve eşine kalmış bir tercih. Yaptığın tercihleri kabullenip hiç bir şey istediğim gibi olmuyor diye isyan edeceğine bence kararlarını verirken biraz daha düşünmelisin. Zira çocuk bakmak büyütmek hiç kolay değil. Daha 1 yıl olmuş evleneli ve doktorlar bile ilk 1 yılı kısırlık olarak kabul etmiyor. Ayrıca eşin test vs vermemiş , henüz bir gebelik aşaması bile çaba harcamayan ve sorumluluk altına girmeyen eşin nasıl baba sorumluluğunu alacak bilmiyorum . Neden olmuyor diye sorup durmak yerine eşini ve kendini tanıyıp biraz daha hayata karşı sorumlu davranmanızı tavsiye ederim . Aynı şeyleri senden daha uzun dönem yaşadım ve şunu biliyorum ki Allah nasip edecekse her şeyin bir vakti var. Sen henüz çocuğun sorumluluğunun farkında bile değilsin. Evlenmişsin , kaçmışsın zaten köklü değişiklikler olmuş hayatında , biraz şu an ki hayatına uyum sağlayıp sonrasında sağlıklı bir şekilde gerçekten istiyorsan çocuk sahibi olabilirsin inşallah. Ve hayat şu şekilde ilerlemiyor , sadece sen değil herkesin hayatında olan ve olmayan şeyler var. Sabırlı olmalısın ve kendini tanımalısın. Umarım demek istediklerimi anlarsın. İyi günler 🫶