Vehim Bugün tam 15 haftalık oldu, ve detaylı ultrasondan geliyorum. Fetal DNA testi yaptırmıştık. Kız demişlerdi ultrasonda da kız olarak gördü Dr.
Vehim cansu15 20. Haftada ultrason cihazıyla baksan sen kendinde söylersin cinsiyeti, nasıl Dr o öyle
cansu15 Vehim herkes şaşırdı zaten özele muane olursam söylerler herhalde değilmi tek seferden muaneye gitsem
arirangg cansu15 Eğer bacak arasını gösterirse bebeğin tabii ki söyler canım. Bana 12. Haftada söyledi doktorum
Sedavedoga Ebrarliva biz bugün öğrendik 16+5 te 1 aydır gitmemiştim 4. Ay olsun diye bakalım partide görücez 😂
ssseher Benimki gostermedi kendini doktor emin degilim ama kiz dedi 16.haftaya girdim bakalaim haftaya tekrar gidicem doktora busefer gosterecekmi🤣
2_evlatyolda Ebrarliva kız öyle deme oğlumun kemik yapısı kız gibiydi 26 haftalıkken ögrendim özel hastaneye gidiyordum detaylı ya da girdim hep bacakları kapalı yada eli ile kapattı asla göstermedi en son 26 haftalıkken kesin erkek dediler parti yaparız dedik heves ettik batık ögrenemedik partiden vazgeçtik yeter söyleyin artık moduna girdik eşimle çarşıya bile cıksak gidiyorduk özel olunca doktorda her istediğinizde gelin bakalım belki gösterir demişti öyle Bi süreç yaşadım cok utangaç Bi oğlusum var 😂
cansu15 Ebrarliva Zaten şehir hastanesinden memnun kalmayıp başka doktora gittim oda millet doktor beğenmiyor artık dedi şimdi bir daha değiştircem doğum yaptırmayacaklar bana mimlencem 😀😀