Aselzerya Bizde temmuz görünüyoruz sat e göre 13+1 ama doktor ultrasyonuna göre bugün 12 haftalık 10 gün sonra kontrolümüz var inşaallah öğreniriz
arirangg cansu15 Eğer bacak arasını gösterirse bebeğin tabii ki söyler canım. Bana 12. Haftada söyledi doktorum
Havvabuzoba Ebrarliva bende dün öğrendim 13+2 kız dedi 2 haftaya daha net olur dedi yanılma payı açısından 💕
Susamtohumununannesi Ebrarliva kısmetse 11 Temmuz doğumum 10+1 Haftada oğlum olacağını öğrendim 11+1 de fetal dna ile netleşti
Elfelf0 cansu15 devlet genelde 20 den önce söylemiyor. Oğlumda özel de 12. Haftada söylemişlerdi . Bunda özele gitmeyi düşünmüyorum mecbur bekliycez gibi 😂
Sincapsmomm Bende en son 13 haftalıkken gitmiştim şimdi 16 olduk 18 haftalık olunca kontrolümüz var bakalm öğrenebilecek miyiz😀
en_guzel_emanetlerim Ebrarliva 14+6 13de detaylı ultrasonda net değil ama erkek gibi görüyorum dedi doktor henüz net belli değil
SheeR 16+3 olduk haziran sonu temmuz başı sanırım doğum olacak 🥺 cinsiyetimiz de kız ☺️ iki kontroldür kız diyor doktorum bakalım