arirangg Ebrarliva İkili taramada 12. Haftada yüzde 99 erkek dedi doktorumuz. Ben oğlum diye sevmeye başladım bile bu kadar yüksek oran verince 😀
Ebrarliva 3kuzuAnnesiyim banada bir erkek dediniz bir kız dediniz bakalım🤣 8 haftalikti atttoginda küçük diye anlamadınız sanirim
-Nazlican35- arirangg 17 . Hafta da degiştı cinsiyet bizim iki erkek demişlerdı şimdi bi kız bı erkek olcak☺
3kuzuAnnesiyim Ebrarliva 8 cok kucuk canım oluşmuo bıle sırt ustu yatmış 11 ıle 14 arası ultrasyondan daha guzel tahmın edılıo
Elfelf0 cansu15 devlet genelde 20 den önce söylemiyor. Oğlumda özel de 12. Haftada söylemişlerdi . Bunda özele gitmeyi düşünmüyorum mecbur bekliycez gibi 😂
Jerryy cansu15 hayır devlet hastanesine gidiyorum. Ben sormadan söyledi aa cinsiyeti gördük sanırım falan diye
cansu15 15+3 haftalığım 16.haftada belli oluyor diye biliyorum 4 günden bir şey olmaz diye gittim doktora 20. Haftadan önce göremem dedi
Vehim cansu15 20. Haftada ultrason cihazıyla baksan sen kendinde söylersin cinsiyeti, nasıl Dr o öyle