irem01 Aysegulozenc bende iki defa yoğun bulantı oldu hayatımda ilk defa bu ay göğüs hassasiyeti var. Sabahtan beri hafif kasik ağrısı var adet olcam sanırım ama bilemiyorum
Meryeminannesi20 Masha96 Bat 26 ama sıfır belirti beklemiyorum pek bu ay niyeyse inşallah güzel müjdeli haberleri alırız ☺️
Meryeminannesi20 Erken test yapıp kendinizi yipratmayin bence ben kaç aydır yapıyorum hep hüsran o yuzden güzel şeyler beklenmedik zamanlarda gerçekleşir 🌷
Masha96 Tugcek33 canım ben de sabah yaptım negatif :) yarın sabah yine yapacagım seninle bat günlerimiz aynı. 5-6 gün önceden negatif çıkıp 3-4 gün kala pozitife dönen çok hikaye okudum buralarda moral bozmak yokk 😇
irem01 mommyinthefuture benim de ya 23 ya 25 dünden beri kasıklarda sızı var adet olacak gibi. Az önce test yaptım belli belirsiz bir çizgi gördüm sanki ama umutlanmak istemiyorum. Yani adet olmadiktan sonra her zaman bı umut var 😊
irem01 Masha96 test yaptım dayanamadım 😅 yeni yaptım yani sabah yapilmasi daha iyi ama belli belirsiz bı çizgi gördüm sanki. Yanılıyor da olabilirim umutlanmak istemiyorum. Bıkac gün sonra tekrar yapcam bakalım
Masha96 irem01 belli belirsiz o çizgiyi çok merak ettim şimdi 🤣 bizi habersiz bırakma tekrar test yaparsan 🙏🏻🙏🏻 insallah vardır canım
mommyinthefuture irem01 Umudumuz hep var.,🤗İlk idrarla yapsanız daha net sonuç alırsınız. Vardır inşallah. 🤲🏻Benim de bel ağrısı ve kasık ağrısı. Zaten adet olmadan olan belirtilerim yani. Nasip artık.
irem01 mommyinthefuture bıkac gün bekleyip öyle yapcam tekrardan. Bı önceki gebeliğimde adet belirtileri vardı addetten bir gün önce tüm belirtiler kesildi. Ve adet öncesi karnım siserdi o ay dümdüzdü. Adet günü pozitifi görmüştüm. Adetle Belirtiler aynı zaten
irem01 mommyinthefuture evet 3 buçuk yaşında kızım var 🥰 ikinciyi istiyoruz nasipse. Ekim de düşük yaptım ondan beri deniyoruz inşallah bu ay nasip olur hayırla. Sizin var mı
mommyinthefuture irem01 Maşallah Allah bağışlasın. 🤗Ne güzel tatmışsınız anneliği. Bana nasip olmadı henüz. Sizin oluyor demek ki, o yüzden rahat olun. Yine olur inşallah. 🤲🏻
irem01 mommyinthefuture bende yumurtalık tembelligi var o yüzden endişem. Kalpten söylüyorum inşallah sana ve isteyen herkese nasip olur siz de tadarsiniz 🤲🏻
Melek_gunduz46 Masha96 bende de aynı ama henüz 6 gün olduğu için umudumu kaybetmek de istemiyorum 😂çünkü gebeliğimin bi tanesinde 3gğn kala kanda da çika dı ama adet günümde pozitif çıktı inşallah hayırlı sonuçlar alalım hepimiz de 😍♥️
Tugcek33 Masha96 hayırlısı diyelim canım inşallah herşey gönlünce olsun bu ay gebesindir testin pozitife döner🌸 ben tüp bebek yaptırdım bu ay umarım tutunmuştur embriyolarm bana test günü güzel haber alırım🥺
irem01 Masha96 ben bile zor gördüm resimde asla çıkmaz 😅 belki de görmek istediğim için gördüm 😅 tekrar yaptığımda atcam. Sende mutlaka haber et güzel haberler bekliyorum 😊🤲🏻
ebrarmom08 Masha96 bat 23 ☺ aşırı veya akıntım var bide adet oldum olacam gibi karnım çok şişkin ara ara kasıklarıma kramp gırıyo çıkıyo. Bu ay hiç ümidim yok 😇😂
ebrarmom08 Masha96 6 gün kala yani dün öylesine yapmıştım normal testlerden negatif 😄 olsa 2 gün kala anca çıkar