ebrarmom08 Masha96 6 gün kala yani dün öylesine yapmıştım normal testlerden negatif 😄 olsa 2 gün kala anca çıkar
Masha96 ebrarmom08 bende aynı biz niye böyleyiz ya 😂 milletin bebesi karnında dana gibi oluyor ancak haberleri oluyor, biz daha beta hcg 5 ken yakalamaya calısıyoruz masallah 🙈
irem01 Masha96 pozitifi gördüm bugün 🥰 3 gün var adete. Darısı size inşallah sizde de güzel haberler alalım 🤲🏻😊
ebrarmom08 Masha96 her konuda böyleyim 😂 oysa erken öğrenince zman geçmiyor ne kadar geç öğrendin o kadar iyi ama 😂 sabırsızız napalım 😂
Meryeminannesi20 irem01 gercektenmiii ay okadar sevindim ki sizin adınıza yaaa çok güzel bı haber sizinle geçenlerde bı postun altında yazismistik tebrik ederim ☺️🌷
babygirl01 irem01 yaa hayırlı olsun, benim gönderiye de yazmıştınız hatırladım sizi. çok sevindim adınıza, darısı bize inşallah😊erken gebelik mi yaptınız yoksa direkt kan mı verdiniz?
Masha96 irem01 Yaaa ciddi misiniz çok sevindimmm siz zaten iki gün öncede belirsiz bi çizgi görmüştünüz belliydi bebisin sizle oldugu 🙏🏻♥️ sağlıkla gelsinn neler yaptınız belirtiler neydi anlatın lütfen bize de 🥳
Melek_gunduz46 irem01 ya ne güzel Rabbim sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin inşallah çok ama çok sevindim darısı bize inşallah ♥️😍🤲
irem01 Meryeminannesi20 evet çok teşekkür ederim 😊 hala inanamiyorum siz hamile miydiniz hatirlamiyorum ama değilseniz inşallah size de nasip olur sağlıkla 🤲🏻🥰
irem01 babygirl01 çok teşekkür ederim 🥰 evde kaset test yaptım canım 2 gün önce yapmıştım varla yok arası bı çizgi gördüm bugün tekrar yaptım net çizgi çıktı bıkac saniye içinde. Salı günü randevum var kan testi yaptırırım o gün.
Melek_gunduz46 Masha96 26 Ocak bende çok sabırsızım yine test yaptım ama negatif çıktı çok da güvenmiyorum açıksacı bundan önce kürtajla sonuçlanan bi gebeliğim olmuştu onda 3 kala test yaptırdım özellikle kesin olsun diye kan testi gebelik yok dendi ama adetim bir gün geçti tekrar yaptırdım gebe olduğumu öğrendim bilmiyorum beklemek gerekiyor çok zor sabır istiyor ama elimde değil hayırlısı bakalım hepimiz de hayırlı haberler alalım inşallah 🌹🤲
Melek_gunduz46 Masha96 üstelik bende belirti de var kasığımda bi şişlik hissediyorum iki gündür sürekli batma oluyor
irem01 babygirl01 inşallah canım kalpten dua ediyorum hepinize hayırlısıyla nasip olur inşallah 🤲🏻 bol bol dua edin çok dua ettim onlar vesile oldu inanıyorum 😊
Melek_gunduz46 Masha96 bende de aynı ama henüz 6 gün olduğu için umudumu kaybetmek de istemiyorum 😂çünkü gebeliğimin bi tanesinde 3gğn kala kanda da çika dı ama adet günümde pozitif çıktı inşallah hayırlı sonuçlar alalım hepimiz de 😍♥️
Masha96 Melek_gunduz46 İşte her gebelik çok farklı oluyor en güzeli sabretmek tabi ama bana kalsa her dakika test yapacağım 😂😂 Hayırlısı olsun hepimiz için bizim bebisler cok nazlı çıktı
irem01 Masha96 çok teşekkür ederim darısı size inşallah ya çok içten dua ediyorum hepinize. Bende yumurtalık tembelligi var umutsuzdum bu ay çörek otu kürü yaptim. Adetin son günü akıntı gördüm ama bilemedim emin olamadım ondan sonra hiç akıntı olmadı kasık ağrısı olmadı yumurtlama olmadı diye düşünüyordum bu ay hiç umudum yoktu gerçekten. Bıkac gün önce iki defa mide bulantısı yaşadım bilac gündür de kasıklarda hafif bir sızı var. Başka belirtim yok
irem01 Melek_gunduz46 Allah razı olsun. inşallah canım benim isteyen herkese nasip etsin en başta hayırlı ve saglikla nasip olsun inşallah 🤲🏻 çok dua edicem sizlere🥰