Sedafirat Ahmetasafmommms benim ki televizyonun başında uyuyor biliyor ttekbasima yatamıyorum korkuyorum sırf bunu bile bile sözde bana ceza veriyor
Sedafirat Ahmetasafmommms yok canım yine tekim aşağıdakiler de tenezzül edip demiyor ki bu kız hamile biseye ihtiyacı var mi öyle tek başımayım
Ahmetasafmommms Sedafirat sende gitme boşver canım onlara falan bebişinle konuş sabahtan beri benimkide oynamadı aklım onda
Sedafirat [bilinmeyen] Rabbim yardımcın olsun canım insan hamileyken dah fazla ilgi istiyor sürekli kendisiyle ilgilenilsin istiyor
Sedafirat Ahmetasafmommms ay maşallah sübhanallah ne güzel bizde 10+2 olduk bugün canım belki gündüz uyuyordur gece tekmeler
Sedafirat [bilinmeyen] sana Allah sabir versin canım inşaallah en kısa zaman da esin çıkar kavuşursun
Sedafirat Ahmetasafmommms canım korkma çok şanslısın hamilelikte gündüz hareket etmeyen cocuklar doğunca gece uyurlarmış gündüz uyumazlarmış geceleri rahat edersin iste
gbza Ben dün anneme gelmiştim ya kaldım burda eşim bi kere bile aramadı insan çocugunu düşünürde arar belki hastalandım bişey oldum allah akıl versin artık ne diyim ki
Ahmetasafmommms gbza benimde aramıyo anneme gittiğimde ogün sancılandm ağrım vardı kasığımda annem hemen hastaneye götürdü ararsan öğrenirdin dedim
Ahmetasafmommms Sedafirat inşallah canm muzu çok sever yiyorm şimdi biraz oynar belki Bende suydum onu ama oynasn ya 😊😊
gbza Ahmetasafmommms aramassa aramasın ya yeter artık o benim kadar kafasına takmıyodur senın bebeğin erkekmi canım erkekte hep meyve aşeriliyormuş kızda et
Sedafirat Ahmetasafmommms bende sürekli meyve yiyorum çok canım istiyor sbhlri güne muzla başlıyorum yemek çok aramiyorum ama meyve seviyorum bi de su bebe bisküvileri var ya ona bayılıyorum
Ahmetasafmommms Sedafirat hurma ye ben güne hurmayla başlarım kansızlığınıda yok eder ilerde demir ilacına başlarsn en azından ozamana kadar canım iyi olur
Ahmetasafmommms Sedafirat ben kuru seviyorum canım bnde anemi vardı baya kansızdm şuanda iyi ama ilaçda kullandm ama gecen gittiğimde gayet iyi dedi doktor hurma gercekten iyi yaptı hem açlığımıda alıyo