dilarasrbst Canim kullanici adim degisti badeninannesiydi. Nasil oldun iyi misin esin geldi mi tek misin yoksa hala meraktayiz hepimiz 😞
Sedafirat dilarasrbst ben uyuyakaldım gece gelince uyandım saat 12 de kapıyı açtı girdi içeri tenezzül edip gelmedi bile ne yapıyorum diye battaniyesini aldı tv nin başına gitti simdi kalktım baktım yatıyor orda
Sedafirat Busranagme aksine canım daha kotu yapıyor ben annemin babamın yaninda esim haksiz da olsa eşimi yuceltiyorim hatasını kapatıyorum ama esim tam tersi laf vurmak için iğne ucu kadar hata arıyor
Sedafirat Filiz16 ona gore saka oysa evde hic boyle değil sen kıpırdama ben herşeyi yaparım diyo aşağı inince 360 derce değişiyor
Sedafirat Ahmetasafmommms benim ki televizyonun başında uyuyor biliyor ttekbasima yatamıyorum korkuyorum sırf bunu bile bile sözde bana ceza veriyor
Sedafirat Ahmetasafmommms yok canım yine tekim aşağıdakiler de tenezzül edip demiyor ki bu kız hamile biseye ihtiyacı var mi öyle tek başımayım
Ahmetasafmommms Sedafirat sende gitme boşver canım onlara falan bebişinle konuş sabahtan beri benimkide oynamadı aklım onda
Sedafirat [bilinmeyen] Rabbim yardımcın olsun canım insan hamileyken dah fazla ilgi istiyor sürekli kendisiyle ilgilenilsin istiyor
Sedafirat Ahmetasafmommms ay maşallah sübhanallah ne güzel bizde 10+2 olduk bugün canım belki gündüz uyuyordur gece tekmeler