MaviDeranHazal AZRATALHAmoms yaaa bende 33 olmak üzereyim. Temizlik takıntısı olan biriyim sürekli yapıyorum çok kirlenmesin diye ama evim küçük ve çabuk toz oluyor. Senin gibi şimdi yapayım diyordum ama yine kirlenecek diye erteledim 😔 yanlış mı yaptım bilmiyorum da 36. Hafta yapayım dedim kimsem de yok yardım edecek
AZRATALHAmoms MaviDeranHazal canım normal temizliği geçtim ben baya cam falan sildim koltukları mutfak dolaplarını. Bu hafta da bile çok sırt ağrm var daha sonra hiç yapamam bunları diye düşündüm
Bilge-96 tazecikannee bence haliniz varken yıkayın. Hem de bir sürü ihtimal var Allah korusun erken doğum da bu ihtimallerden biri hazır olmasının bi sakıncası olmaz ben 26.haftada yıkadım ütüledim
Avukathanimm tazecikannee bence hiç erken değil, odası varsa hiç beklemenize gerek yok, geri kirlenmez nasılsa. 30dan sonraki haftalar zor geçiyor. Ben şimdi şimdi hazırlıyorum. Keşke daha önce hazırlasaymışım diyorum. Beynim de bedenim de yavaşladı resmen.
MaviDeranHazal AZRATALHAmoms ayy ellerine sağlık kurtarmışsın kendini ne güzel 🤗 İşte ben de bi hafta cam siliyodum birkaç kere mutfağı indirmiştim sık sık yapayım sonra uğraştırmasın diye yine de kirleniyor 😔 kalorifer petekleri perdeler duvar silmek bunları yapamam artık eşime yaptırırım. Valla hamilelik zor da, koca şehirlerde yapayalnız olmak ayrı zor Allah hepimize kolaylık versin
AZRATALHAmoms MaviDeranHazal Allah razı olsun benim eşimde yapar ama iş gereği şehir dışında. telefonda yapma yeter nolacak sanki deyip beni durdurmaya çalışıyo ama ben duramıyorum
AZRATALHAmoms MaviDeranHazal bende ailemden uzaktayım kardeşim annem yakın olsa yardım ederler ama nerdeeeeee
Laika tazecikannee bence değil ben 30. Haftamda hastane çantasını yaptım baya zorlandım sadece onları yıkayıp üteledim keşke daha erken yapsaydım dedim. Gerisi annemle kayınvalideciğime kaldı 🫠 artık yapamam 32 deyiz 😅
tugbacns tazecikannee 27. Haftamda yıkadım buraya sorduğumda herkes erken dedi kendi çevrem de dahil. Daha sonra ütüledim kapaklı hurçlara kaldırdım hepsini tozlanmasın diye. Şuan 31. Haftamdayım ve ikizlere hamile olduğum için inanılmaz ağır hissediyorum o zaman yapmasaymışım şimdi yapamazmışım. Sizde yıkayın kaldırın ya hurçlara yada çarşafa falan sararak hiçbir şey olmaz erken diyenlere de kulak asmayın son haftalarda insanın hiçbir şey yapası gelmiyor
-MucizeMelegiim- tazecikannee 34. Hafta da yıkadım utuledim ve 34. Hqfta içinde dolabı beşiği falan aldım.. 35 +5 deyiz dün hastane çantamı hazırladım.. ilk gebeligim ve erkenden hepsini yapmaktan korktum. Biraz daha yaklaşmak istedim doguma. Allah buyuk tabiki olacak varsa her türlü olur. Ama erken gibi en azından 3o u geçirin..
9ay10gun tazecikannee bende ilk hamileligim o haftalarda yapmıştım çantasını bile hazırlamıştım. 32 haftada covid oldum karantidan çıkınca doğum yaptım iyiki hazırlamisim erkenden dedim sonrasında son zamanlarda ne olacağı belli olmuyor hazırlayın bence
MaviDeranHazal AZRATALHAmoms Allah can sağlığı versin yapabildiklerimiz için şükür diyelim yapamadıklarımız da canımızdan kıymetli değil.. Allah ona göre gücünü sabrını veriyor 🙏 kolay doğum dilerim inşallah
Sudedemirer Eger erken dogum riskin yoksa erken benim oldugu için 28 de yıkadım ütüledim çantam hazır
Mommy61 Ben de 28i bitirmek üzereyim yıkadım ütüledim, doğuma kadar doğumdan sonra millet bir sürü kıyafet hediye ediyor onları da yıka ütüle uğrasacaksın, zaten şu zamanda bile ağrım oldu zorlandım
bengilibeng tazecikannee yardım eden biri varsa bekle ama yoksa ağırlaşmadan yap 33 haftayım gittikçe ağırlaşıyor insan bende 2 hafta önce yaptım.
nsaydn CmreKsidar açıkçası sebebini bilemiyorum. Dr bu konuda bir açıklama yapmadı. Havuç suyu ve dinlenme önerdi. Günlük rutinlerimi az çok yapıyorum. Ama genelde dinlenme pozisyonundayım. Ve her hafta kontrole gidiyorum.
CmreKsidar nsaydn anladım evet bana da bir sebep söylemedi. Bende her hafta kontrole gidiyorum ama bana havuç suyu önermedi gebelik şekerimde var sadece su havuç şekerli cünkü. Bana yat dinlen demedi ben her işimi yapıyorum o yüzden merak ettim teşekkürler
Ada9y 2pati1baby Katılıyorum 32 den sonra iyi kide 30 da yıkamışım ütülemişim dedim. Yoksa başkası gerekiyor kendin yapamıyorsun