tazecikannee Sizce erken mi kızlar odası hazır sadece kıyafetleri yıkayıp ütüleme kaldı erken mi sizce
cns__ tazecikannee ben de o haftalarda yaptım iyi ki de yapmışım. Yarın 34 oluyorum 5 dk ayakta zor duruyorum bel ağrım başlıyo. Zaten dolaba koyuyosunuz kir yok toz yok. Ne kadar erken o kadar iyi bence.
AsyaveAnnesiii tazecikannee bende 28 haftalığım 30 veya 31de yıkayıp dolaba konulacakları dolaba bavula girecekleri bavula koyup kaldıracağım
Ada9y 2pati1baby Katılıyorum 32 den sonra iyi kide 30 da yıkamışım ütülemişim dedim. Yoksa başkası gerekiyor kendin yapamıyorsun
Tbayram tazecikannee Bende 28+5.haftadayım geçen hafta yıkadım ütüledim. Malum kış anca kuru hemde ağırlaşmadan ütüyü de çıkartıyım aradan dedim. Yeni aldıklarımı da yıkar ütülerim birikmez. Kendinizi iyi hissediyorken aradan çıkartın bence💖 sağlıkla doğsun büyüsün inşallah ✨
Lunaaa92 tazecikannee bence hazırlayın dursun yavaş yavaş yaparsınız, gerçekten 1 hafta bile fark ediyor mesela geçen hafta yere daha rahat eğiliyordum bu hafta çok zorlanıyorum 32. Haftadayım bende daha yeni yıkamaya başlıyorum 😬
Flyderndkk tazecikannee 28 de yıkamaya başladım. 30da çantam hazırdı. Şimdi 31+5 im inan şimdiden çabuk yorulmaya başladım. İyiki bitirmişim şimdi kafam rahat
nsaydn tazecikannee kesinlikle erken değil. Bende 28 de başladım 1 haftada zaten bitirebildim. Şu an 34 teyim. 30 dan beri bel ağrısından ölüyorum. İyi ki yapıp bitirmişim. Aynı zamanda sürpriz olarak su azalması yaşıyorum. Sürekli istirahat etmem gerekiyo. Ne olacağı belli olmuyor. O yüzden kendinizi iyi hissederken yapın.
CmreKsidar nsaydn merhaba bende suan 28 haftalığım 24 haftada su azalması yaşadım sizin neden oldu. Doktorum bana yat dinlen demedi ama.
MaviDeranHazal tazecikannee selam canım ben 33 haftalık olmak üzereyim şimdi bir makina tıkanıyor. Yarın da bir tane daha atıcam. Ertesi gün hepsini ütüleyeceğim ama dolabın içinde de olsa kir toz bişey olmasın diye gamboça koymayı düşünüyorum belki sen de öyle yaparsın. Veya üstünü kumaşla kapat açıkta durmasın böylelikle toz da olmaz ..
Zeynep117 tazecikannee bence erken değil , 34 haftalığım şuan geçen ay herşeyi yıkadım ütüledim kaldırdım, iyiki de yapmışım diyorum şimdi yapmaya kalksam çabuk yoruluyorum, herşeyimi hazırladım bu yüzden doğum çantasına kadar hazır yani 😂
Semilk05 tazecikannee bence erken. Erken doğum riskiniz yoksa 33-34. Haftada yapım derim ben öle yaptım
Ilahem tazecikannee bence yap.gunler gecdikce haraket etmekde zorlaniyoruz.bende 30 haftaligim yikadim utulemek kaldi.
AZRATALHAmoms tazecikannee bencede erken değil canım ben 32 haftalığım bu hafta hem evimi temizliyorum dip köşe hemde kıyafetleri yıkıyorum aşırı zorlanıyorum ama çok şükür bitmek üzere
MaviDeranHazal AZRATALHAmoms yaaa bende 33 olmak üzereyim. Temizlik takıntısı olan biriyim sürekli yapıyorum çok kirlenmesin diye ama evim küçük ve çabuk toz oluyor. Senin gibi şimdi yapayım diyordum ama yine kirlenecek diye erteledim 😔 yanlış mı yaptım bilmiyorum da 36. Hafta yapayım dedim kimsem de yok yardım edecek
HipnozX tazecikannee ben 35lerdeyim daha yeni yıkadım😅 ben fırsat bulamadm ama küçük çocugum var. İlk gebelikte 32. Haftada hazırlamıştım:)
Arobselmar Kesinlikle erken değil. Çünkü hemen bitmiyor. Beyazları ayrı renklileri ayrı yıka kuruması (makine yoksa) en az 3 gün. Ütü zaten yorucu ve uzun bi şey. Ben 25. Haftada ufak ufak yapmaya başladım 27 haftalık olucam bitmedi yavaş yavaş yapıyorum ütüler kaldı sadece. 28 haftalık olmadan hastane çantasını da hazırlamayı düşünüyorum. Şuan yıkadıklarımı temiz çarşaflara sardım toz olmasın diye ütüledikten sonra dolabına yerleştiricem
2pasaannesi tazecikannee bence erken değil, ben 27+4 günlüğüm ve bugün yıkamaya başladım. Zor eğilip kalkıyorum hatta ütüyü de kendim yapmayacağım, istesem de yapamam ayakta durmak eziyet gibi geliyor. Çantayı da 30 dan sonra hazırlarım inşaAllah.
nsaydn CmreKsidar açıkçası sebebini bilemiyorum. Dr bu konuda bir açıklama yapmadı. Havuç suyu ve dinlenme önerdi. Günlük rutinlerimi az çok yapıyorum. Ama genelde dinlenme pozisyonundayım. Ve her hafta kontrole gidiyorum.