zeynepaylaipek tazecikannee 34. Haftada yaptım bu gebeliğim de. İlkinde 32 de herşeyi hazırdı. Bunda bilerek acele etmedim fakat çok zorlandım insan ağırlaşıyor gerçekten. Yıka kurut utule derken zaten dört günümü aldı. Zorla kuruttum havalar kötü oldugundan. Ütüyü oturduğum yerden yaptım. Bugün de hastane çantasıni son kez elden geçirdim kapattım artık. Allah hayırlı kullanmak nasip etsin her biirmize 🙂
Sellmaseellma tazecikannee 29.haftadayım bende 27 28 ken diyordum 33 35 gibi yıkar kaldırırım diye ama 29 a girdikten sonra bir ağırlaştım anlatamam hemen yıkadım o yüzden 29 un içindeyim daha dün yıkadım bugün kurudu yarında ütüleyip kaldırıcam allah korusun erken gelir bişry olur hazır et erkenden birşey olmaz
Yeni_anne01 tazecikannee erken daha ben 32. Hafta yıkadım ütüledim valize koydum hazir 32yle 34 hafta arasinda diyorlar
CmreKsidar nsaydn anladım evet bana da bir sebep söylemedi. Bende her hafta kontrole gidiyorum ama bana havuç suyu önermedi gebelik şekerimde var sadece su havuç şekerli cünkü. Bana yat dinlen demedi ben her işimi yapıyorum o yüzden merak ettim teşekkürler
nursmeric tazecikannee ben 30. haftada başladım, etiketleri kesip yıkamıştım o yüzden çok zor oldu ayırmak etiket kesmeyi düşünüyorsanız ütülerken halletmenizi tavsiye ederim :) 1 haftadır bitiremedim devam ediyorum bence erken başlamak mantılı
Betulaa Ben de 28 haftalığım henüz başlamadım ama başlamama sebebim henüz dolaplarının gelmemiş olması odası 1 sya anva gelecek galiba, dolaplar gelince yapacağım ben de inşallah 😊
esiaks tazecikannee asla erken değil. Şimdiden iyiylen yap yerleştir. Ben 25 haftalığım dün yıkadım bugün yerleştircem. Sonra aldıklarımı da tıkar yerleştiririm. Biriktirince son haftalarında çok zorlanırsın