tazecikanneee Henna Meva ismi çok hoşuma gitmişti benimde 😇 Kız olsaydı Asel Mina koymayı düşünüyordum 🙈
Naz1905 deletedmom734 internette çıkan isimlerle alakası yok bazı anlamların doğru cnm aynen iiiyice araştırıp koymak lazım çocuk gerçekten ismini taşıo çnki
Meryem43 Fulyax benim de kızım olacak almıla düşünüyorum herkes çok tepki gösteriyor ne tuhaf die 🤷♀️😔kararsız kaldım
Fulyax Meryem43 Nasıl yani tuhafmış fazla kimsede olmayan ve anlamı çok güzel ❤ yigit türk kızı demek bundan daha güzel bir anlam olabilirmi 😍 valla
Kubravci Henna benim 3 yasında kış kardeşim var adını ben koydum İsmi : ecmel = en güzeli demek 🤗 Cidden de çok güzel kurban olduğum
Meryem43 Fulyax bende öyle olduğu için koymak istiyorum büyük ihtimal koyucam zaten de pek kullanılmadığı için öyle diyorlar galiba almila olarak duyulmuş ama almıla az kullanılıyor
deletedmom321 HalisEbruoban ”Asel” sadece “bal” demek. Bilginize :) biz de koyacağız da inşallah o yüzden yazdım.
mel33 Kızımın ismi fatma mislina.ikizlerim olacak inşallah biri kesin kız oburu belli değil.ayşe melina düşünüyoruz inşallah....
Fulyax Meryem43 evet ben etrafimda duymadım hic i ı farketmiyor biz hollandada yaşıyoruz burda malesef ı harfi kullanilmiyor i yazilcak mecbur kimligine bizim icin farketmiyor
Fikriyelker Fulyax çok güzel bende düşünmüştüm ı-i sıkıntısından dolayı vazgeçtim. Nihal Atsız’ın kitabı Bozkurtların ölümü’nde de çok güzel, yiğit bi kız olarak geçiyor
Fulyax Fikriyelker Evet eşimle sevgiliyken eşim kitabı okurken öğrenmiştik çok güzel anlamı olan isim❤ bizim için anlami büyük yani ben hollandada yasiyorum istesemde almıla koyamam burda ı harfi kullanılmıyor 🙄 i harfi var sadece i ı farketmez diye düşünüyoruz
Fikriyelker Fulyax bende okuduğumda sevgiliydik ☺️ Zaten Almıla’yı söylemekte zor. Adı gibi güzel bi kız olsun inşallah 🤲
Meryem43 Fulyax anladım canım almila da güzel önemli olan anlamı zaten benim duyduğum en güzel anlamlı kız ismi 😊
mel33 Aryaser ne demek ne alaka anlamadım.ayşeMelina. ve fatma mislina .anlamlı isimlere ne demek ne alaka