Gulsummldr Okuyup çıldırmalık post yapmışlar 😁 neden bu kadar zorluyosunuz arkadaşlar. Arzuhaldir meryadır. Neden dua mesela. Niye duyulmamış olsun diye zorluyosunuz ki. İnstagram hesabı alınmamış olsun diye mi 😁
Yagmurmert Gulsummldr kendi adıma konuş ak gerekirse hiç zorlanmadım yada farklılık olsun diye illa araştırmadım. Eşimle kendime uygun ilk aklıma gelendi. Herkes dilediğini seçmek de özgürdür. Saygı duymak lazım ister duyulmuş isim ister duyulmamış isim.☺️
Yaz Gulsummldr farklı mı farklı bitti 😂 hem anlamlı hem duyulmamış hemde güzel bi isim varsa bende çok merak ediyorum açıkçası illa birinden biri olmuyor ne yazoık ki 😊
Gulsummldr Yaz anlamı dilekçe yani resmi kurumlara herhangi bir istekte bulunmak için verilen belge. sizecidden bi bebeğe bunu koymak anlamlı geliyosa ben çok fazlayım bu forum için 😁😁😁
Asilinannesi Henna nefes ismi çok kullanılıyor bu yıl canım duyulmamış isim içim internete falan detaylı bak derim mesela ceylin, Beyda, bu tarz isimler hem Kur-an’ı Kerim’de geçiyor hemde çok duyulmamış isimler💕
Aybkctnn Henna masal mira lina şimdilik en beğendiğim isimler arasında gerçi benim için biraz erken ama olsundu😂
Yaz Gulsummldr insanların görüş ve düşüncesine saygı duymanız gerekir sonuçta insanlar çocuklarına istedikleri gibi seslenmekte özgür o çocuk üstündeki hakka annesi ve babası sahiptir aaa bu arada dilekçenin açıklamasını yapmışsınız ciddi olamazsınız 😂 böyle kendinizi yüksekte görmenizin altında yatan sebebi gerçekten merak ettim zekanızı överek gerçekten böyle düşünüyorsanız ben bu form için fazlayım demeniz de ayrıca şaşırttı beni sonuçta bu form da sadece ben yokum tek kişiyi baz alarak bu yorumu yapmanız şaşırtıcı övündüğünüz zekanıza yakıştıramadım 😀
nazligelin nil bahar düşünüyoruz, eşimin annesinin adı bahar ben istedim olmasını ama nedenini hala anlayamadım kendi adının konulmasını istemiyor 🙄 başkası koymazsın küser biz koymak istiyoruz diye bize küsecek nerdeyse🙈