Meryem43 Fulyax anladım canım almila da güzel önemli olan anlamı zaten benim duyduğum en güzel anlamlı kız ismi 😊
Fikriyelker Fulyax bende okuduğumda sevgiliydik ☺️ Zaten Almıla’yı söylemekte zor. Adı gibi güzel bi kız olsun inşallah 🤲
Gulsumkeremsuat Almila güzel ama yani çoğu insan diyemiyor al kalın söylüyor al verde ki gibi al yumuşatmıyor kaba oluyor
deletedmom321 HalisEbruoban ”Asel” sadece “bal” demek. Bilginize :) biz de koyacağız da inşallah o yüzden yazdım.
HalisEbruoban deletedmom321 canim cennette akan dort irmaktan biri bal irmagi oyuzdende o anlama geliyo😀
Tuba52 Mrv06 bi çok anlamı olabilir bi ismin tabiki canım doğru olabilir.arapça kökenli oldugu ve benm yazdıgım şekilde çıkıor google da.
Yagmurmert Gulsummldr kendi adıma konuş ak gerekirse hiç zorlanmadım yada farklılık olsun diye illa araştırmadım. Eşimle kendime uygun ilk aklıma gelendi. Herkes dilediğini seçmek de özgürdür. Saygı duymak lazım ister duyulmuş isim ister duyulmamış isim.☺️
deletedmom321 HalisEbruoban evet de işte oradaki “bal” sadece yani. Irmağı tanımlamak için kullanılıyor. Bal ırmağı demek değil